mijn kindje zal zonder vader opgroeien

ik ben nu 11 weken zwanger, zelf ben ik over de grootste schol heen en ben er erg blij mee.
het kotsen van die zogenaamde ochtend ziekte is voorbij op en enkele keer na en de bandingpijn? is begonnen. het ene ongemak wordt vervangen voor het volgende. ben dan ook er benieuwd wa me nog te wachten staat.
de vader van me kindje laat niets van zich horen, verwacht van mij wel dat ik hem op de hoogte houd.
het valt me best zwaar om dat te doen. maar goed het is voor me kind en niet vor mij. ik mis hem niet, ik zou niet weten wat ik zou moeten missen. ik ken hem niet, dat vind ik op zich wel jammer maar goed. daar heb ik me ook niets van aangetrokken toen hij bij me in bed lag.
toch ben ik bang dat wanneer het kindje geboren is en hij toch kontakt wil met mijn en zijn kindje dat hij het ook mee wil nemen god weet waarheen. zoals dat nu gaat dan kan ik dat toch niet toelaten?
dan kan ik mijn kindje net zo goed aan de eerste de beste voorbij ganger geven.
zie dat niet zo zitten. ik vind dat mijn kind recht heeft op een vader, maar ik vind ook dat ik als moeder zijn de dan wel de vader moet kennen. en vooral kunnen vertrouwen. wat ik nu weet van de vader.
hij is 23 heeft een meisje van 17. drinkt vanaf 12 uur smiddags wanneer hij de kans krijgt. blowed de hele dag door. snuift coke volgends eigen zeggen eens in de twee maanden, maar ik heb daar mijn twijfels over. ik denk meer. heeft geen eigen huis, werkt zo af en toe eens en als hij dat dan doet verdient hij niet verkeerd. hij schijnt gek te zijn op kinderen, ik heb hem nog nooit met kinderen gezien.
hij vloekt( kankerd) en is rassist. extreem, zo'n zielig figuur dat alle mensen anders dan van het arische ras slecht vies bla bla zijn behalve die ene want dat is zijn vriend? triest hoor maar goed dat is hij. hij is trots op een opname die hij zegt te hebben van adolf hitler.
hij heeft geen idee waar hij het over heeft. maar goed.
ik weet ook niet of ik wel wil dat mijn kind met zo'n figuur in aanraking komt.
er zal niets anders opzitten.
maar ik heb goed vertrouwen in mijn opvoeding en mijn kind en de mensen daar om heen, het zal ook wel goed komen.
04 feb 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van eeva
eeva, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende