jaloers/moe dillemma

tis weer maandag,
zaterdag ben ik met mijn beste vriendin en haar zussen en broertje wezen stappen. omdat we dat hadden afgesproken drie maanden geleden.
ik merk dat ik er geen zin meer in heb. stappen niet en de rest ook niet. ik wil niet meer wakker zijn. ik ben moe.vrijdag ben ik bij het riagg geweest en ze vertelde me dat ik op de lijst sta bij men. m voor de linehan therapie. dit zou in principe ons laatste gesprek zijn. ja echt niet. dus we hebben een nieuwe afspraak gemaakt en in de tussen tijd kan ik even kijken of men. m te vertrouwen is. de eerste indruk is nou niet helemaal lekker geweest zeg maar.
hij heeft me amper aangekeken en de 4 hoofdthema's waar de groepsgesprekken over moeten gaan zeg maar wist hij er maar twee uit het hoofd. dat geeft mij echt geen goede indruk.
ik pffffffffff ik ben steeeds jaloerser aan het wrden op mensen die gewoon sterven. neem nou mijn buurvrouw van mijn vorige huis. die is van de week gewoon in haar slaap gestorven, niet meer wakker geworden. geen ziekte niets gehad. ineens hersen infarct. dat gebeurt mij dan weer niet. terwijl het van mij wel mag. graag zelfs. liever gisteren dan vandaag. de hele wereld liegt en bedriegt, niemand is eerlijk. ik ook niet al doe ik soms zo mijn best. eerlijk zijn is daarom ook helemaal niet goed. aanpassen moet je om te kunnen overleven. dat betekend de halve waarheid maar vertellen en de andere helft moet je qua waarheid aan passen om te krijgen wat je wilt.
25 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van eeva
eeva, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende