mijn nicht en ik deel 2

13 jaar geleden ietsjes na deel 1. gedurende een paar dagen komt er veel familie langs om mijn 2 nichtjes en oom te zien bezoeken welkom heten of wat dan ook. in elk geval er zijn veel familie in mijn huis en veel avn hen zeggen dat ik en mijn nicht '' zo goed met elkaar om gaan'' ''alsof ze elkaar al jaren kennen''.
dat was ook zo, we vertellen elkaar allerlei geheimen, ze was bijna altijd in de buurt van mij, en als er minder mensen bij waren en ze naast me op de bank zat dan ging ze over mijn rug aaien of kriebelen.

op een nacht zei ze tegen mij "stel je voor, jij en ik doen iets wat niet mag. en jij en ik vertellen het later, wie denk je dat mensen eerder geloven". ik had geen flauw idee dus liet haar maar door praten. ze zei dat mensen haar eerder zullen geloven, gewoon omdat ze een meisje is er schattig uitziet en kleiner is.

veel kleiner trouwens ik was toen al uitgegroeid met 1.95 meter denk dat zei niet boven 1.60 uitkwam.

ik gaf haar gelijk , want in mijn familie vol met therapeuten dokters en leraren , hebben mijn tantes het altijd over hoe oneerlijk mannen zijn, dus het was niet vreemd voor mij om te denken dat mensen haar zullen geloven, maar ik snapte de vraag nog steeds niet, ik dacht dat ze het had over spijbelen of diefstal uit de supermarkt of zo iets, allemaal dingen die ik had gedaan en dat wist zij ook.


ongeveer 1 week na deel 1

ik wordt wakker gemaakt, met een vreemd heerlijk gevoel. heel heel vroeg in de ochtend, het is midden in de zomer en pikkedonker. ik slaap heel vast, als ik dan wakker wordt gemaakt snap ik er niks van. als ik mijn ogen open maak, zie ik 2 grote ogen mij aan kijken, dan is het vaag, ze zegt iets
weet niet meer wat. ik kijk naar beneden en zie dat ik naakt ben. ik schrik en trek de deken terug over mij heen, boos zeg ik dit kan niet. dan word ze boos op mij en zegt als ik het niet doe, zal zij zeggen dat ik haar verkracht heb. dan zie ik pas dat zij ook naakt is.
geschrokken weet ik niet wat ik moet doen, terwijl ik me dat afvraag gaat ze gewoon door. ik wil het niet hebben over wat er nou gebeurt is, maar dit was mijn eerste keer. toen ze genoeg had liep ze zonder een woord mijn kamer uit.
die dag hebben wij niet met elkaar gepraat, ik heb er niks over gezegd en zij ook niet.

zeg nou zelf wie zou jij eerder geloven. een meisje van misschien 1,60 met grote ogen die altijd lief lijkt, waarvan haar vader altijd ooh zoo trots is, of een etter van 1,95M die spijbelt ruzie maakt op school en altijd zonder geld toch overal komt en altijd snoep chips en ander lekkere dingen bij zich heeft.
28 nov 2013 - bewerkt op 15 okt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van solost
solost, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende