mijn nicht en ik deel 1

ik ben een man bijna 30 jaar oud, 13 jaar geleden kwamen. 2 nichtjes en hun vader bij ons thuis wonen, ik was toen net 16 en zij was 19 de jongste was 13 en hun vader was gewoon oud. in mijn gezin is het best normaal als familie naar Nederland komt dat ze dan eerst bij iemand blijven wonen en dit was dan ook niet de eerste keer.

in de eerste week ging alles best goed, tot ik de oudste nicht mee nam op bezoek bij mijn 2 neven. ze waren nog niet thuis, mijn tante maakte de deur open . en ik had een film opgezet, ik voelde me altijd erg thuis bij hun of overal eigenlijk dus dat is allemaal geen probleem.

terwijl we die film aan het kijken waren kwamen mijn neefjes aan en keken gewoon mee. mijn nicht kwam dichterbij zitten en was wat aan het friemelen aan mij maar ook aan die andere 2. ze begon een neef te masseren en hij zei voor de grap, pff kon ik maar met familie trouwen dan had ik ook dat gezeik van schoon familie niet. later die dag terwijl ze weer aan het friemelen was fluistert ze ik kan jou helemaal gek maken.
niet als ieder ander dacht ik het zal wel en heb er verder geen aandacht aan geschonken.

toen we naar huis gingen zei ze dat ik eruit zag alsof ik aan het zoeken was. onderweg in de bus was ze nog aan het friemelen maar dat deed ze de hele dag al en niet alleen bij mij dus ik liet het zo.
eenmaal thuis ging alles weer zoals normaal. mijn 2 nichtjes hadden ruzie ik keek tv mijn oom en mijn moeder kalmeerde mijn nichtjes en mijn vader was weg, kortom niks bijzonders.

27 nov 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van solost
solost, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende