Mijn vader. Een angstaanjagende waarheid? Help!


1. Het Kerkkoor.
Mijn vader zingt in een kerkkoor. Hij is niet supergelovig, maar het is een leuke hobby. Hij is zelfs voorzitter. Het plaatselijke kerkkoor heeft een afsplitsing en dat is het avondwakekoor. Dit koor zingt met, zoals de naam al zegt, de avondwake van het overlijden van mensen in het kleine dorpje. Ook daarin zingt mijn vader en hij dirigeert wel eens. Vindt ie leuk.

2. De Biljartvereniging.
Mijn vader biljart. Niet op een hoog niveau, maar leuk een paar avonden in de week met wat andere oudere heren. Je speelt met een handicap, dus je moet je eigen gemiddelde overtreffen en daardoor kan je winnen van een betere speler. Vindt ie ook leuk.

3. Het toernooi.
Jaarlijks doet hij mee aan het WK. Oftewel het Waarland's Kampioenschap. Ook hier werkt men met handicaps, dus een minder goede biljarter die bijvoorbeeld 23 stoten haalt, terwijl hij er 20 'moet' kan het winnen van iemand die 100 stoten haalt, maar er eigenlijk 102 moet.

4. De waarheid. The horror.
Het viel al op dat mijn vader enigszins blij reageert op overleden mensen. Dan kan ie namelijk weer zingen en regelen. Laatst was het toernooi weer en hij vertelde doodleuk dat er een aantal mannen was overleden die vorig jaar boven hem eindigden. De waarheid is dus gruwelijk. Mijn vader vermoord mensen om hoger te eindigen met biljarten en om te kunnen zingen.

Wat moet ik doen?!?!

Anoniempje
13 mrt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KrisP
KrisP, man, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende