misselijk ...

oh wat een idee, ik was helemaal vergeten dat dit medium ook nog bestond...

misselijk ben ik er van. Verliefd tot over mijn oren. Niet normaal. Ik laat het toe van hier tot tokio. Ik ben heel erg gelukkig dat ik het weer kan en kan toelaten en er van kan genieten.
Oh zo verliefd. Maar er is een gedeelte dat schreeuwt IK WIL NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HET KAN NIET !!!!!!!!!!!!! IK WIL NIET !!!!!!!!!!!!!!!! IK BEN ZO BANG !!!!
Oh echt het is zo eng. Ik wil niet gekwetst worden. Ik weet al dat het over maanden weer voorbij is. Dat ik dan niet meer zo van die gevoelens heb, die echt in mijn lichaam ronddraaien. Gatver, misselijk word ik er van. Oke, ik heb leren voelen het afgelopen jaar, maar al eerder heb ik gemerkt dat daar ook vet nadelen aan zitten. Ik heb gister op de fiets al uitgerekend, hoe lang dit gevoel ongeveer gaat voortduren. Alleen krijg ik dit keer geen afwijzing. Want ik wil geen actie ondernemen. En dan krijg je geen afwijzing en dat is dan weer een nadeel, want dan hoef je het niet af te sluiten. Oh help...
En waarom moeten het nu altijd van die oudere mannen zijn waar ik op val. Wel mooie.... sjemig.
Man, ik heb fantasieen over zijn lichaam, wat ik zou willen doen. Hoe zouden zijn handen aanvoelen. Zijn buik, zijn benen. Ik wil hem aanraken. Wel jammer dat ik hem nog nooit een hand heb gegeven. Dat hoofdstuk heb ik overgeslagen. Kwam er ook niet van. Door die toestand. Maar ik wil zo graag zijn huid voelen. Zijn ogen op mij gericht voelen. Dat hij me aankijkt. Dat zijn ogen fonkelen ! Want dat kunnen ze !!! Sjemig. Ik hoop dat hij nooit kwaad op mij word, want blikken kunnen doden. En hij is niet bang om uit te vallen. Misschien moet ik dat es meemaken, dat ik dan wat minder positief over hem denk... Ik heb alleen nog maar leuke ervaringen met hem. Maar waar ken ik hem toch van. Shit ik ga naar zolder... es kijken of hij op dat papier staat --- nee dus. Ik kan niks met die handtekening en een normale naam staat er niet bij alleen een instantie naam.
Joh, begon T over proeven. Proeft hij zoet ? Ehhh geen idee, maar mag ik hem alsjeblieft proeven. Ik heb al een idee in mijn hoofd. Mijn hemel dat is toch niet normaal. Ik ben bijna 30 en dan krijg je zulke fantasieen ????
22 aug 2006 - bewerkt op 22 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rodo
rodo, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende