Part 26: zooi

hoi,

even een update;

vakantie is geweest, k heb alleen maar huiswerk kunnen maken omdat ik een pietsie achter liep en de week erna tentamens had. Dus heb ik huiswerk gemaakt en ben ik samen met raksha en nog een andere vriendin uit geweest, was erg gezellig.
kwam toen chill nog tegen, hoi gezegd maar ze was beetje dronken.

Heb gister mijn eerste 2 tentamens gehad, n1 en bio, heb voor n1 een goed cijfer (ja, na 1 dag heeft die leraar de cijfers al, vrolijk ) en bio heb ik ook wel goed gemaakt.

Gisteravond naar de scouting gegaan, heb aan chill gevraagd of ze me herkend had die zaterdag, ja, dat wel, maar ze had iets teveel biertjes op die avond want ze mocht geen sterke drank meer van zichzelf drinken want donderdag had ze teveel goldstrike gedronken en was ze beetje onwel geworden. Maar ze was niet helemaal helder.
scouting was om eerlijk te zijn niet heel erg leuk, maar goed, na afloop wel n complimentje gekregen (waarvoor weet ik niet, maar toch, t is altijd leuk om n complimentje te krijgen nahnah )

Vandaag weer 2 tentamens gehad. n2 ging echt bagger, ik had 3 van de 4 kantjes af en dat met nog een uur extra, heb ik de kleine pauze door moeten werken en was nog niet klaar huilen k had gister tot half 4 op school gezeten om te leren, samenvattingenschrift maken en alles voor dat vak, heb k het verpest. Daar moest ik wel even om janken want klasgenootjes gingen lullig doen "ja je mag m niet herkansen en bla bla bla", maar goed, mijn mentor zei dat dat bullshit was.
Bio practicum ging wel goed, we moesten de invloed van redbull op je concentratie vermogen testen en ik was het slachtoffer, heb n heel blikje redbull achterover geslagen en moest daarna paar testjes doen om vervolgens de rest van het tentamen te maken, maar dat ging niet helemaal flex want k kon niet stil zitten en had elke keer de neiging om op te staan en rond te lopen en k moest naar de plee dus dat ging niet helemaal goed.
REDBULL is NIET goed voor je concentratie vermogen, wel beter voor je prestatie vermogen, ik had een toets in minder tijd af met minder fouten, jammer dat ik alleen zo moe van mezelf werd.

groetjes,
Sprookje
06 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sprookje
Sprookje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende