Van korte duur

Hallo,

Ik heb weer een tijdje niks van me laten horen dus hier een kleine update:

Mijn examens zijn goed gegaan, ik denk dat het allemaal wel voldoendes zijn (maar zeker weten is pas nadat ik gebelt word).
Mijn ouders lopen me best wel te dwingen om te werken, geen raar idee want ik heb 13 weken vakantie en geen flauw idee wat ik in die tijd ga doen.

Oftewel, ik ben gaan solliciteren. Twee weken geleden, werd k door een vrouwtje uit de DEEN gebelt of ik op gesprek wou. Ik ben toen op een dinsdag op gesprek geweest en exact een week later, weer op een dinsdag, krijg ik te horen dat ik was aangenomen. Ik heb de daarop volgende zaterdag gewerkt en toen bleek dat ze me alleen op zaterdag wouden hebben. Maar dat was niet mijn planning, op zaterdag had ik juist van alles door de hele vakantie geplant. Vandaag, een week later dan dat ik aangenomen ben (het is vandaag dinsdag), heb ik te horen gekregen dat ik ontslagen ben.

En nu begint alle rotzooi weer van voor af aan. Het gedreig van "als je geen werk vind moet je bij T.T. (m'n oom) gaan bollenpellen op Texel (bah!) of je mag in Zwolle krantjes gaan rondbrengen 's ochtends (en wat moet ik dan 's middags, ik heb daar echt helemaal niks, geen vrienden, geen sportclub, niks en ma moet werken). Of ik mag iets dichterbij zo in de orchideen beginnen, ik met mijn anti-groene vingers.

Kortom, ik ben hééél blij (ahum , ahum).

Een heel happy (uche, uche),
Sprookje.
03 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sprookje
Sprookje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende