Part 27: lolz

Ik was aan het eind van de vakantie op zaterdag avond met Rakcha en NT naar de kroeg gegaan, Rakscha had helemaal geen zin, maar we hebben haar toch meegesleurd en uiteindelijk is het heel gezellig geworden.

krot verslagje:
Rakscha belde om 10 over 10 dat ze iets later kwam (we hadden om 10 uur afgesproken). Verolgens kwam NT om 15 over 10 en hebben we heen half uur gekletst, vervolgens verbaasde we ons er over dat Raker nog steeds niet was en hebben we haar geprobeert te bellen (iets later is volgens ons geen half uur).
Toen ze net binnen kwam. Vervolgens hebben we ons opgemaakt en ons haar gedaan, oen hebben we nog wat gedronken en toen kwam me pa ineens thuis, (die was samen met zn vriendin ook uitgeweest) en die vroeg of al weer terug waren. "Nee, we gaan nu weg" Vervolgens gaan fietsen er naar toe, het was ondertussen 12 uur ofzo, Eerst was er niemand, maar ineens stroomde het vol. NT en Rak kwamen allemaal bekende tegen en ineens zeg ik, dat is M, het nichtje van EK! Dus daar gingen we toen bij staan. Dat was heel gezellig, vervolgens kwam JdW, een leiding van de scouts. NT ging meteen flirten met een van zn vrienden, en Rak en ik kregen allerlei drankjes aangeboden. Om een uur of 4 zijn we toen naar huis gegaan.

Groetjes,
Sprookje.
09 mrt 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sprookje
Sprookje, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende