party^

zaterdag 17 december 2011 om 23:58

Gisteren had ik een feestje van een vriendin in Utrecht, ze is 17 geworden. Het huis zat boem vol, ongeveer 35 gasten waren er ! Het begon leuk, we waren er eerst met 7 meisjes en begonnen lekker aan een shotje tequila. Zout op je hand, aflikken, shotje drinken en dan citroen happen! Daarna nog even een drank spelletje en de sfeer zat er weer lekker in. Lekkere lap dance haha we gingen helemaal stuk. Daarna even dansen in de woonkamer. Rond half 12 was iedereen er wel, het huis zat prop vol. Helaas was dat ook de tijd dat ik heel moe was, ook was ik een beetje misselijk. Een jongen ging water voor me halen, en we hadden onze hoofden heel dicht bij elkaar, maar uiteindelijk niet gezoend, ik had weer dat gevoel van het schoolfeest. Het heeft wel iets magisch. Maargoed, eerst half in slaap vallen in de bank totdat iemand bier over me heen gooide. Daarna ben ik opzoek gegaan naar mina haar slaapkamer voor een bed. Mn bff lach daar ook al met wat kussens op de grond te slapen. Na een uurtje lekker slapen kwam die jongen weer, hij wou graag dat ik mee kwam maar nee ik had nergens zin in. Op gegeven moment werd er nog een matras de kamer in gegooid en kwam er nog een meisje bij om te slapen, het leek wel de zieken afdeling Ook kwam de hele avond een meisje en een jongen binnen die graag het met elkaar wouden doen, nou no way dat je mij uit dat bed kreeg ! Na 2 uurtjes ging ik er toch even uit om een sigaretje te roken, toen ik terug kwam lach er weer iemand anders in me bed, aardig meisje dus we zijn gewoon samen weer verder gaan slapen. Ondertussen lagen we met zn vieren op die kamer. Kheb verder de hele nacht een beetje licht geslapen. Om half 8 ging iedereen zo'n beetje slapen en ik was natuurlijk weer klaar wakker haha!

Eigenlijk vind ik het helemaal niet erg dat ik alleen maar in bed heb gelegen de rest van de avond, allemaal van die aso turken enzo ( ik heb verder niks met turken hoor!) Ook was de hele badkamer muur onder gekotst en er was nog een ruzie. Ook een meisje die had een paar mega zuigzoenen niet te zuinig.
Waar ik ook achter kwam, was dat die jongen en dat meisje die af en toe binnen kwamen om te kijken of er nog een bed vrij was, in de tussentijd dat ik even zat te roken in de woonkamer het nog met elkaar hadden gedaan in het bed waar in daarna weer in ging slapen ! gadverdamme vies idee!!
Ze hadden het s'nachts ook nog in de woonkamer achter de bank onder een kleedje gedaan ! Achja sommige mensen zijn een beetje raar, die jongen heeft trouwens ook een vriendin. Verder voor wat ik allemaal nog heb meegemaakt was het heel gezellig hoor! Alleen jammer dat ik 25 van de 35 mensen niet kende. Gelukkig heb ik geen knallende koppijn meer en ben blij dat de jongen waar ik vandaag heen zou gaan zn afspraak heeft verzet tot morgen.
18 dec 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van estherzv
estherzv, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende