Ontgroend


Afgelopen vrijdag had ik schoolfeest van een andere school waar we vrienden kennen, met een paar vrienden zijn we daar heen geweest. Het was heel gezellig en een vriend van mij betaalde alles.

Zelf ben ik al wel eens vaker uit geweest. Mijn vriendin niet, ze is altijd heel verlegen en heel houterig. (Ookal is ze 16!!)Later kwam er wel wat meer beweging in haar toen ik er wat drank in had gegoten haha. Er kwam een jongen achter haar staan en ik dacht ik duw haar even, staan we ineens met zn drieën te dansen.. en daar kwam dan weer een andere vriendin achter en daar achter weer een jongen, dus stonden we met zn 5en te dansen! best lachwekkend als ik er zo overna denk! Maar op gegeven moment begon die jongen die achter haar stond, met mij te zoenen. Ik dacht dit was niet de bedoeling.. Terwijl ZIJ er ook nog tussen stond eh . achja ik dacht er toen niet overna, had zelf ook wat op. Hij nam mee mee naar de zijkant waar ik op zn schoot ging zitten en zaten we weer te zoenen! Toen ik s'nachts weer thuis kwam bedacht ik me het; ik ben ontgroend! En waarschijnlijk ook nog door een 14 jarige! Hoe erg kun je falen? Ik heb het de drank de schuld gegeven, en dat is ook zo. Ik weet niet meer hoe hij er uit ziet. Ik kan alleen die schijnheilige glimlach van hem nog bedenken nadat we haddn gezoend. Gadverdamme steeds als ik dat zie.. Blehh.

Ik weet niet waarom maar ik heb een soort schuldgevoel, ik ben ook bang dat k hem nog ooit tegenkom, en dat ik hem weer herken. En dat wil ik niet. Ook heb ik deze week toetsweek, ik kon me in dat weekend niet eens een uur concentreren op huis/leerwerk, zonder dat ik aan dat dacht! Maandag, en dinsdag dacht ik er ook nog vaak aan (zelfs tijdens de toetsen), maar nu zakt het gelukkig een beetje weg .

Ik kan dan nu misschien wel zeggen dat ik (eindelijk) geen groentje meer ben, fijn voelt het nu ook niet.
Dus gewoon wachten totdat je iemand vind, die je echt leuk vind! En ga niet zomaar met iemand in de disco bijvoorbeeld.



08 dec 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van estherzv
estherzv, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende