Problems..net bij het begin van de examens.

Ik heb het moeilijk. M'n mama heeft een nieuwe vriend. Ze kent hem een dikke 2 weken. Ondertussen logeert hij hier al van maandag tot vrijdag, en dit is de tweede week. Kortom; na één week dat ze hem kent, woont hij hier al bijna 2 weken. Voel je het al hangen?

Ik voel me eenzaam. Ik heb altijd veel problemen gehad met m'n broer en samen met mama probeerden we ermee om te gaan. De laatste tijd was het weer iets slechter aan het gaan met hem dus had ik haar steun wel nodig. Maar sinds de nieuwe vriend van mama hier 'woont', pas op, hij valt zeker goed mee maar ik ken hem nog niet, heb ik geen gesprekken meer met mama. Niet meer over onze frustraties praten, niet meer gewoon het verhaal van de dag vertellen.. Nee, als ik thuis kom zit mama met haar vriend te giechelen, eentje te roken, te praten... Ik zeg vriendelijk goeiedag maar voor de rest laat ik ze maar, want als ik de moeite doe iets te vertellen dan beginnen ze onderling te lachen en heb ik het gevoel dat ze totaaaaaal niet geïnteresseerd zijn. Ik stop dan met praten en dan zegt ze 'vertel maar door!'. Nee, laat maar.

Mama is ook altijd weg, samen met hem, als ze hier thuis niet zijn. Ik zit dus eigenlijk wel heel regelmatig alleen 's avonds. Niet dat ik dat altijd erg vind, ik zit geregeld eens graag alleen thuis, maar het wordt wat teveel. Het klinkt kinderachtig maar 'k krijg geen aandacht meer. Alles is normaal, dat ik gewoon mijn leventje leidt, dat ik voor mezelf zorg..(Dat is altijd zo geweest maar nu extremer.)

Daarnet probeerde ik het haar uit te leggen. Ik wou zeggen wat er op m'n lever ligt. Ze begon boos te worden, ik gun haar nooit iets, ik overdrijf.. M'n broer moeide zich, hij vond het ook allemaal een beetje te rap en te veel. De bel ging. Mama zegt; nu ga je weer boos kunnen zijn.. Ik keek in de gang; haar vriend was toegekomen! Zie je, ze zegt niets meer, vroeger wist ik wie er kwam, wat haar plannen waren. Nu komt hij gewoon en weet ik niets van mama haar plannen.

Ik ben naar m'n kamer gelopen, heb vluchtig goeiedag gezegd en ben op MD het verhaal gaan zetten.

Pff, 't is lastig. Zeker nu ik eigenlijk vanmiddag voor m'n eerste examens morgen moet blokken. Goed begin :s

liefdesverdriet
09 jun 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lizatjj.X
Lizatjj.X, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende