Slet...

Meneer J, heerlijk sexy en fucking geil. Hoe kan je zo iemand weigeren?
Niet dus... ik ook niet.

Het loopt al een tijdje af en aan... Wel afspreken want hij is immers niet te weigeren. Niet afspreken, het zal namelijk echt nooit wat worden. Maar goed, waarom iets weigeren wat zo heerlijk en uber geil is. ' lol ' hebben alleen is al genoeg toch?

Nadat ik voor de derde keer geflipt was over het feit dat hij ook graag buiten de deur een beschuitje eet had ik hem 3 weken a 4 weken niet gezien. Dat vond ik heel wat en ik was eindelijk blij van hem af te zijn (stiekem missen). Zo kwam ik bij mijn nummer 23 (zie een vorig verhaal: nummer 23).

Maar meneer J, onweerstaanbaar als hij is, bleef toch contact zoeken. Hij had zin om mij te nemen en wou mij dan ook dolgraag 'zien'. Vandaag was het zover. Ik bezweek onder zijn smeek bedes aka geile smsjes. Ik zat al in de bioscoop bij de hel van 63 toen meneer smste al onderweg te zijn naar mij vanuit het verre noorden. Of ik wel onmiddellijk uit de bios wou komen. Ik heb het gedaan. Ik ben bij de film weg gelopen, ben met de bus naar huis gegaan en nog geen 10 minuten later was uber sexy meneer J er.

Van praten kwam weinig.
' hoi'
'haaaai'
'hoe is het'
'goed'
Vervolgens kwam er een heftige zoensessie, gevolgd door een enkeltje naar mijn bed. Meneer J had zijn zin. Hij heeft zijn geilheid op mij los kunnen gooien. En op mijn bed. Voor herhaling vatbaar? Ja, hij was er niet minder sexy op geworden toen hij zo naakt door mijn kamer liep op zoek naar zijn kleding. Waarschijnlijk volop bewust van het feit dat ik hem zeer zeker checkte knipoog

Slet? Ja en nee... We zijn nu nog jong...

31 dec 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miszdc
miszdc, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende