sms dag...

Gisteravond nog lekker zitten msnnen en was wel erg gezellig.. soms zit je weleens met iemand te dollen.. en dan hoor je ineens dat ie al een hele tijd een vriendin heeft..
We hadden het er zo over waarom het niet iets zou kunnen worden met elkaar... en hij zo ineens want....... ik heb al een vriendin.. zo dit kwam fftjes in als een bom.. gewoon het feit dat we het hebben over afspreken en elkaar gewoon onwijs zitten uit te dagen.. en dat horen dat hij een relatie heeft.verdrietig... Voelde me gewoon klote erdoor meen ik serieus.. ik had echt zoiets van owh dit is voor me ftjes verzwegen.. zeg niet dat dit bewust is gebeurd.. Terwijl je elkaar zo vaak spreekt en uitdaagt.. dan heb ik echt zoiets van meen ie wel alles wat ie gezegd heeft.. en is ie wel wie hij is.. (sorry....als je dit leest) Vind het heel leuk voor hem hoor.. meen ik.. maar had het leuker gevonden dat dit wat eerder gezegd werd. dan ineens kets op je bord van dat wist je toch.. Niet dus.. en voelde me echt ellendig erdoor.. kan niet echt uitleggen waarom eigenlijk...verward Vond het altijd wel een spannende jongen en vraag me nu af... zien we elkaar ooit weleens dan??

Ik droom echt enorm veel.. gaat de laatste tijd enorm over achtervolgingen en ruzies.. en veel aggressie naar mijn kant toe.. Word ook heel vaak wakker met een paniekerig gevoel.. Komt gewoon door alles wat er gebeurt in de wereld..

Vanmorgen werd ik wakker met het getril onder mijn kussen... ben benieuwd wie het is.. ookal hoopte ik al stiekem dat het die Mister RIGHT is uit maastricht..

En ja hoor hij vroeg hoe het met me ging en hoe mijn weekend was geweest en dat hij was wezen stappen en dat het beter met hem ging.
Sorry meiden, maar ik was wel weer blij om hem te horen eerlijk gezegd.. kan er niet tegen dat iemand ineens zwijgt.. dan kan je me echt door en door verdrietig krijgenverdrietig

We hebben weer heel de dag door gesmst.. en ik zal je een beetje vertellen waar het allemaal over ging.
Ik vroeg aan hem of hij wist wanneer zijn vrienden weer een avondje mijn stad hadden gepland en zodoende dus kwamen, want ik het idee kreeg dat hij niet naar me toe zou komen.. en dan kon ik wel alles uit de kast halen, maar het toch niets zou uitmaken...
- Hij schreef toen dat hij zeker wel alleen wil komen omdat hij graag bij me wil zijn.......maar ik wel vanalles uit de kast mag halen..

Ik heb hem gezegd dat ik hem heel graag wil zien en ik moeite doet iedere keer en dat ik merk aan mezelf dat hij me best wel heeft geraakt en ik weet dat dat bij hem niet het geval is..
Toen kreeg ik van hem terug dat hij me zeker wel heel graag wil zien, maar dat er iets onverwachts tussen komt.. Hij schreef laat ik het zo zeggen je hebt mijn hart gestolen, maar nog niet helemaal.. dat komt doordat we nog niet echt bijelkaar zijn geweest...

Ik vertelde dat aan sommige dingen een houdbaarheidsdatum zit.. waarom hij vroeg wanneer die houdbaarheidsdatum afloopt dan? en dat hij daarvoor maar wel moet komen dan en dat er maar 1 reden was om naar rotterdam te komen en dat was ik...

Toen kreeg ik ineens een klein gedichtje van hem toegestuurd...

Lieverd, aan het strand zou ik met je willen zijn. Op de golven zou ik met je willen varen,
Maar het liefst nog zou ik willen dat jij en ik een keer samen waren..Xusz


Toen vroeg ik aan hem of hij het strand leuk vond.. ik bedoel wil wel een jongen die het strand wel kan waarderen op welk moment dan ook..en of hij er uberhaupt wel een toekomst in zou zien dan anders moest hij dat nu gewoon zeggen....

waarop hij schreef: of het een toekomst zal bieden durf ik niet te zeggen, dat zal t moeten uitwijzen.., maar het is wel mogelijk.. hij hield wel van het strand om te zonnen..
waarop ik zei dat er juist genoeg andere dingen te doen waren op het strand.. zowel in de winter als in de zomer...suggesties..

Hij schreef van owhja strandwandelingen, picknicken..etc..en of ik nog wat wist..

Ik schreef dat de sterren wel heel erg mooi waren vanaf het strand bekeken.. en uren lang zoenen.. wel super is..na een lange strandwandeling..en dat ik enorm twijfel aan hem omdat ik gewoon erg oppas, omdat ik weet hoe hij vroeger dat aanpakte..

kreeg terug: Geef ik je geen ongelijk in, maar je zegt het al zelf.."Vroegere" Sterren kijken is zeker mooi, helemaal als ik 1 bijzondere ster in mijn armen heb. Nog een betere suggestie..???

Toen naderhand belde hij me op en vertelde me dat we al minstens 100 smsjes hebben gestuurd naar elkaar.. hi hi en we hebben heel erg zitten dollen samen..
We hadden het over elkaar zien en over het feit dat ik wel weet waarom we elkaar nog niet weer hebben gezien..
Ik zei als je nou een andere meid tegen komt dan hoef je niet meer naar mij toe te rijden..
Dat was het niet, want hij vind mij gewoon een hele leuke meid.. en hij gaf toe dat hij wel met meiden praat als hij aan het stappen is. Maar als hij iemand leuk vindt dat hij dan zijn grens weldegelijk kent. en zich er aan houdt.. en hij vindt mij heel erg leuk zei hij...

Voor het eind van de maand gaan we elkaar zien zei hij.. ik ben benieuwd.. en pas het na 3 dates.. dan zal hij zich niet meer inhouden.. hi hi...Goed zo.. want hij zal door het stof moeten gaanknipoog

Owhja hij is vertegenwoordiger en zit veel op de weg en moet dus bij mensen langs.. waarop ik vroeg.. alleen in jou buurt of door heel nederland?? Nee helaas alleen bij hem en was het maar zo dan zou hij iedere dag in rotterdam zitten.. bij mij dus... en zou hij zich promoten bij mij.. ha ha ha.. ( is niet zo nodig meer...hi hi)

weet dat ik stom bezig ben en ik twee kanten op klets.. vind hem gewoon erg leuk.. en die smsjes zijn zo lief.. Hij vroeg me trouwens nog waarom ik hem mister Right noemde.. waarop ik zei je weet iedere keer weer als ik iets zeg dan weet jij er weer een mooi en lief antwoord op te geven..

Hoop dat Mister Right is hoe hij doet... en hoop hem echt snel te zien.. anders ga ik niet lang wachten.. want daar heb ik geen zin meer in..

Ik ben dus benieuwd....

15 nov 2004 - bewerkt op 15 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van metoyou
metoyou, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende