snap jij het?? ikke niet meer...

Snap jij het?? Ikke niet

Het weekend was erg gezellig..
Mijn nichtje stuurde zaterdag middag dat ze het uit had gemaakt met haar vriendje en of ze met me mee mocht stappen.. natuurlijk mag ze dat en hebben fftjes aan de telefoon zitten kletsen. Ik zou haar die avond naar haar werk opghalen. zo gezegd, zo gedaan...

We konden ons rustig aankleden en opmaken, want mijn vriendin kon pas laat naar de stad. Ik liep met een tasje en mijn vriendin vroeg wat er in zat... ja ik moest een smoes verzinnen want ik had een doosje celebration gekocht om haar te feliciteren om 12 uur met haar verjaardag...erg vrolijk Ik vertelde haar dat ik zo ongeloofelijk het maandelijkse probleem had dat ik wel een pak tena lady's mee moest nemen... hi hi..( nog erger maken dan dat het al wasknipoog)
En mijn nichtje deed leuk mee om het verder erger te maken.. hi hi
Net voor 12 uur waren we in het barretje en kon ik snel drinken bestellen. Had aan de barman gevraagd of hij er een sterretje in kon doen voor haar... ze stond verbaasd dat ik dat had geregeld en ik gaf haar drie zoenen.. ik zag dat ze er helemaal rood van werd.. en daar kwam nou eindelijk het doosje uit die tas.. hi hi

Die vrienden uit almere waren er.. wel aardige gasten en natuurlijk die vriend van me die ik al weer maanden niet had gezien. Wel heel erg gezellig was het en hebben ook lekker gedanst en fotos gemaakt enzo.
Er was naderhand ook een groep die heel irritant voor mijn neus ging staan dus ik gaf hem een zetje en hij draaide zich om en keek heel fel.. toen verder deden ze bier over mensen heen gooien en kwamen een beetje in conflict met die vrienden van mij. verward Wat blijkt nou dat ze elkaar al eerder een keer tegen zijn gekomen en op de vuist zijn gegaan..
Die gast deed in het begin nog wel aardig tegen me.. want hij vroeg of hij in de weg stond.. ik zo nee je mag wel daar staan, maar daarnet stond je echt in de weg.. en dat hij zo boos keek naar me.. dat was niet de bedoeling had hij gezegd... maar verder op de avond werd de sfeer steeds grimmiger.. zag ook dat die gast ook die vrienden van mij aanwezen vervelend dus allemaal... ze gingen mijn nichtje en mij ook een beetje irriteren....Toen kwam een jongen naar me toe waar ik pas sinds vorige week wat tegen zeg..Hij vroeg wat er aan de hand was en ik lag het een beetje uit.. toen ging die jongen er ook op letten. Hij ging op den duur ook achter me staan met zijn armen om me heen en zo laten zien dat ze niets moeten doen bij mij omdat ik van hem was.. was wel super lief van hem.
Nee bedoel er verder niets mee.. hij heeft een vriedin.. ookal maakt dat niet zo uit bij hem geloof ik.. Merkte wel dat ik hij erg me aan het uitdagen was, maar ik wil het echt proberen met die andere jongen van die week ervoor..

Die gasten gingen uiteindelijk weg en die jongen bleef lekker bij me staan en we bleven een beetje over vanalles praten enzo.. toen had hij het erover dat hij zo lopend naar huis ging.. ik vroeg waar hij woonde.. blijkt dat hij bij mij achter woont. We zijn toen met z'n allen met een taxi gegaan en hebben eerst mijn vriendin thuis gebracht en hebben daarna nog 1,5 uur buiten zitten praten enzo.. (mijn nichtje was er ook bij) was wel heel erg gezellig.. merk dat mensen altijd gelijk een heleboel vertellen aan mij. weet ook dat ze naderhand gelijk weer afstand nemen want dan hebben ze spijt van wat ze hebben gezegd allemaal) Mijn nichtje moest over 2,5 uiur weer uit bed, dus we hadden niet veel geslapen.. ik ben naderhand weer teruggegaan nadat ik thee en brood had gemaakt en zij was vertrokken. Ik was kapot moe gister en heb echt niets bijzonders gedaan die dag. maar ja dat kan je verwachten na zo'n avond.

Zondagavond had ik nog niets gehoord van die jongen uit maastricht en baalde er wel een beetje van.. was een beetje ongerust.. want ik had hem een smsje gestuurd, maar had niets terug gehad.. kreeg later een smsje terug dat hij zaterdagavond een auto ongeluk had gehad en erg last van zijn nek had... (owhnee.. toch niet een whiplash he) Heb hem gesmst dat hij rustig aan moest doen.. en heb hem nog geprobeerd te bellen.. er werd opgenomen en neergelegd.. wat ik daar van moet verwachten weet ik niet.. maar voelde niet lekker...
Heb nu maandag nog niets van hem gehoord terwijl ik daar toch wel op gehoopt had.
Zaterdagavond kreeg ik nog allemaal smsjes van hem.. hij stelde me gerust dat hij me echt leuk vond ook nog na dat telefoon gesprek en dat we elkaar zo snel mogelijk zouden zien.. maar ik heb het gevoel dat dat niet zo zal zijn..
Ik denk toch ondanks al het contact dat we hadden en zijn "gevoel" voor mij ik hem niet meer zal zien.. misschien per ongeluk met het stappen ofzo... Zo zie je weer dat ik erg onzeker word van dit nu weer...verdrietig Ga hem zo weer proberen te bellen want maak me zorgen hoe het met hem gaat.

Vanmorgen belde mijn broer van zijn werk dat hij een huisje heeft aangeboden gekregen. dat ik zo'n antikraak pand.. en daar zit je dan voor heel weinig geld tot je eruit moet en ze het gaan slopen. Maar 1 probleem zit niet zo in een lekkere buurt vind ik.. Niemand vind dat overigens.. maar ja hij wil een eigen stekkie en dat snap ik ook wel...

Ik me snel aangekleed en zijn we met z'n 3tjes wezen kijken.. leuk huis zeker weten.. alleen nog steeds zeg ik liever niet in die buurt, maar ja mijn broer wilt een eigen plekje en dus neemt hij het.. en moet er weer vanalles geregeld worden en snel snel alles over brengen want moet wat in die woning staan... Zo zie je maar weer.. dat er weer gestressed moet worden voordat ik weer opgenomen word voor een dag en eerlijk gezegd ben ik gewoon ook daar al zenuwachtig voor...

Ik heb die jongen net nog een keer proberen te bellen, maar hij nam weer niet op.. en naderhand kreeg ik een ingesprekstoon.. of iemand me wegdrukte.. heb gewoon zo onwijs het gevoel dat dit het was.. en dat vind ik zo oneerlijk allemaal... Snap niet wat ik fout heb gedaan en ben ik dan niet meer waard om eventjes wat te laten horen???? Dat laat hij vallen dat hij een auto ongeluk heb gehad en ik moet me dan nu geen zorgen maken?? juist doe ik dat en ben ik bang dat hij dezelfde pijn in zijn nek heeft en zal blijven houden zoals ik. Wil wat voor hem kunnen doen..
Gek he.. als ik toch wel iemand echt super gaat vinden door zijn karakter en smsjes.. dan hoor ik ineens niets meer....

En wil het niet zeggen of toegeven maar voel me diep triest en verdrietig..
Mijn tranen belandden op mijn toetsenbord en kan niet meer stoppen…

Denk niet dat er echt lang geluk voor mij kan zijn .....................
mijn gelukjes en fijne gevoelletjes zijn maar altijd van korte duur.. en doet vreselijk pijn...... want eerlijk gezegd.. heb ik enorm behoefte aan veel liefde...( in de zin van iemand die om me geeft)
Ben je bang om je hart een beetje open te stellen en dan doe je dat en dan kan je alweer vaarwel zeggen.... leer er niet mee omgaan.. en vind dit allemaal zo kut....

Snap jij het waarom het ineens zo stil is aan de telefoon??? Ikke niet...verdrietig

Ik kreeg net een smsje dat hij gister al vroeg sliep en dat hij nog steeds erg last heeft van zijn nek en rug. Balen zeg… join the club dacht ik bij mezelf.. hij noemt me nog steeds schatje, maar het voelt anders..
Ik vroeg of ik hem eventjes kon bellen dat ik zijn stem eventjes kon horen, maar daar heb ik weer niets over terug gehoord.. toch heb ik het gevoel dat het nog steeds over is.. of het ligt aan die klap dat hij heeft gehad.. snap het ook wel, maar vind het zo jammer dat het nu precies zo moet zijn gelijk…

08 nov 2004 - bewerkt op 11 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van metoyou
metoyou, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende