tijdje geleden

Het is weer een lange tijd geleden dat ik wat geschreven heb.

Nou ik heb eindelijk vakantie sinds een weekje heerlijk is dat, doen waar je zin in hebt geen vaste tijden om naar school te gaan, lekker uitslapen enz.

De afgelopen weken ben ik vaak weggeweest naar de kroeg, naar vrienden enz.
Volgens mij 2 weken geleden heb ik een feestje gegeven.
Het was een geslaagd tuinfeestje heel erg gezellig, het waren 2 vriendengroepen die zoals op die avond heel goed met elkaar overweg kunnen. Dus dat was mooi ze waren volgens mij ook wel met elkaar aan het praten maar dat weet ik niet zeker. We zaten in ieder geval niet in groepjes.
Er waren ongeveer 12 man: Bas,Lara,Suus,ricardo,melissa,mike randy,jos(Jossie hier op MD),suus(Su.zanne hier op MD),jessica,yvonne. Me broer was er ook.
Het was een geslaagde party. we hadden een tafel vol drank en lekkers staan, dus dat was mooi.
Ongeveer anderhalve krat bier door heen gegaan, en een groot aantal flessen drank.
Om half 1 gingen de meeste mensen richting huis, ze moesten de bus halen of op tijd thuis zijn.
Alleen randy suus en jos en ik waren er nog het was tot half 2 nog erg gezellig. Mike en Melissa die even naar een ander feestje gingen heb ik niet gezien totdat alles helemaal afgelopen was en we binnenzaten.
Kwam hij even met melissa en judith rond 2 uur langs, helemaal bezopen was wel ff lachen hij kwam zijn boxen ophalen. Daarna heb ik hem en de rest het huis uitgegooid. Jos en Randy bleven bij mij slapen.
We kwamen dus boven om te gaan slapen zegt jos ik heb dorst dus ik zeg er staat nog een smirnoff fles naast me bed, dus die hebben we om 3 uur snachts ook nog met zijn 2en leeg gezopen.

Dus het was zeker een geslaagde party.
erg vrolijkknipoognahnah

Woensdag ben ik met suus en melissa nog naar jessica en yvonne geweest in kamerik.
het was erg gezellig meteen me haar laten knippen door jessica. Scheelt ook weer bakken met geldnahnah
Donderdag nog ff naar neudezicht me stamkroegie geweest met suus,jos,jessica,yvonne,randy,ricardo en ik. Was erg gezellig. Daarna naar het feest van me broer geweest die thuis een feestje hield.
Daar was het minder gezellig want de 2 vriendengroepen zaten echt afgecheiden in 2 groepjes. Ik ben met randy die bij mij sliep die avond maar bij de ah gangsters gaan zitten, Randy werdt steeds drank voorgezet en opgestoken dat ie dat moest op drinken ik heb hem van te voren gewaarschuwd voor die gekken. het was rond half 1 toen randy begon te kotsen. iedereen lachen maarja vond het wel zielig voor hem. toen ging hij maar naar bed toen eindelijik iedereen opgerot was alles opgeruimd en alles kots van randy ook maar opgeruimd, ik kan er wel tegen dus het maakte me niet zoveel uit. Ik ben rond 2 uur naar me bed gegaan en de volgende dag heb ik randy rond 12 uur op de bus gezet en ben ff naar me stage geweest. Zaterag gewerkt en Zondag ben ik met suzan en mithell eerst naar lepelenburg geweest en daarna even naar neude zicht. Het was erg gezellig en lekker mooi weer. Dus echt een goede vakantie dag.

Dat was het weer
09 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chrisk
chrisk, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende