too much.....hi hi

Heb hem gisteren niet meer gehoord.. dat was moeilijk in slaap komen dan zeg.. Wat is het nou dat ik soms heel veel aandacht krijg en dan weer gewoon helemaal niet...

Oké misschien hoor ik wel onder het motto.. geef je een vinger wil ze je hele hand.. ha ha ha ..............
maar wat is daar slecht aan??? is toch ook eerst zijn hele hand.. en dan die ene vingerknipoog (bedoel de ringvinger hoor damesnahnah)

Ik moest vanmorgen al vroeg in het ziekenhuis zijn..(ben het weer zat zeg bah) ik werd helemaal onderzocht en moest ook onder de meetlat gaan staan... Wat ik daar zag staan was echt bizar.... ik kwam tot de schokkende ontdekking dat ik fucking.. 5 cm minstens gekrompen ben...
en als je 2 meter ben oke.. dan maakt dat niet uit.. maar ik schrok echt.. ik merk nu dus echt dat mijn tussenwervelschijf ertussen uit verdwijntverward

Ik kreeg allerlei brieven mee en moest ook bloed gaan prikken.. die dokter bleef allemaal vakjes aankruisen.. damn zeg.. kan dat uit 1 buisje die onderzoeken???? Maar helaas die gein ging niet op.. mijn moeder kwam met een bakje aangelopen met wel 15 buisjes..verward
Iedereen keek naar mijn bakje.. want die liep gewoon bijna over.. en daarna naar hun bakje.. en kwamen tot de conclusie dat ze niet jaloers op me waren.. ze vroegen ook echt hoeveel ik er had.. was echt erg zeg..
maar ja.. gelukkig ben ik daar weer vanaf..

Het was al 11 uur en ik bleef maar kijken op mijn mobieltje.. ik had nog steeds geen berichtje op mijn telefoon..verdrietig Had ik wel verwacht van hem.. maar helaas het was geen feest..
Ik twijfelde enorm om hem wat te sturen.. maar ik deed het pas heel laat.
Ik vond het al knap om gister niet voor het slapen gaan te smssen..

ik had gestuurd hoe zijn weekend was en of hij lekker had geslapen.. en dat ik het toch wel ff moelijk had dit weekend..
Hij stuurde me terug dat hij een leuk weekend had gehad, maar dat hij niet lekker had geslapen.. en vroeg me waarom ik het moeilijk had gehad en waarmee..
Toen schreef ik waarom hij niet goed had geslapen.. dat kwam gewoon omdat hij geen nachtzoen had gehad .. en dat we zodoende allebei niet goed konden slapen.. en ik zei dat we wel iedere keer zo aan het praten zijn, maar dat ik echt heel graag wil weten hoe het is zo samen..

Want hij gaat steeds verder met zijn smsjes.. ikke ook wel.. maar ik ga het echt menen ook... en ben bang dat hij dat niet doet.. ondanks zijn lieve woordjes allemaal..
Heb het gewoon eerlijk gezegd dat ik echt wel wil weten hoe het zou zijn samen..
Ben wel erg onzeker ineens over mezelf weer.. ik snap het niet, want hij heeft me al een keer gezien..
maar dan bedenk ik me ineens van misschien weet hij het niet meer zo goed.. en ik ben ook niet zo super lekker en zit ook niet lekker in mijn velletje... en kom ook weer per dag aan.. komt omdat ik die kut morfine weer heb genomen vorige week..er is iets met me en weet niet wat het is.. maar ja hoop dat het duidelijk wordt met die 15 buissiesverward

verliefd zijn is fijn.. maar ja dan moet er wel rottijd aan vooraf gegaan zijn zeg... ik bedoel ik word gewoon enorm onzeker..
de smsjes zijn super meen ik en blijf ik zeggen.. maar ben bang dat als hij fftjes een paar uur stil is of een dag.. dat het over isverward
Komt gewoon dat hij geen moeite doet om me te ontmoeten... aaah baal er van.. en ik denk te veel.. ik ben een vreselijke denker.

Heb het net mijn vriendin verteld allemaal.. we hadden het ook over het zoenen toen.. dat ze het echt niet zo snel had gezien.. en ineens ons zag zoenen..hi hi leuk moment dat hoofdje van haar.. hi hi

Ze zei net tegen me.. van je wordt verliefd he.. hi hi.. waarop ik zei dat ik echt een beetje gek word van zijn smsjes.. en dat ik hem gewoon super graag wil zien..

toen zei ze... We geven hem nog twee weken om hem te zien en als hij dan nog niet geweest is dan kan die het bekijken.. dat vind ik een goede tijdslimiet...

dan is het moelijk om hem te vergeten, maar dan weet ik wel dat hij het niet waard was..

MIjn broer was hier net en ik merk dat hij een beetje niet lekker in zijn velletje zit.. hij is een beetje rusteloos.. maar hij wilde eventjes alleen zijn vanavond en ging in zijn nieuwe huisje slapen waar hij nog niet heeft.. wel zijn spulletjes.. maar voor de rest niets.. maar hij miste het eventjes op zichzelf zijn.. want hij heeft ook zo snel verkering gekregen enzo.. en geen rust hier om hem heen.. beetje wel zielig... belde hem net gelijk ff op om te vragen of hij niet gewoon hierheen kwam.. maar hij is al in zijn nieuwe huis..

Ik ga morgen weer eens haarverf kopen.. want ik wil weer aubergine kleur.. en voel ik me ook weer lekkerder..

Van D heb ik overigens niets meer gehoord nadat ik had gezegd dat ik meer voor hem voelde toen.. beetje vervelend allemaal.. maar ja de 1 is al volwassener dan de ander.. maar ja bel hem van de week wel ff of sms dan mijn broer zijn dvds terug moet.. en ik geef ook zijn videoband terug.. en kan die die sigaar (die ik voor de grap had gekocht) in zijn R##t steken..vrolijk hi hi...
Want laat niet altijd met me sollen.. echt nooit niet meer... (of gebeurt dat nu weer keer op keer)(ik ben bang van wel)

Ik werd vanavond ineens gebeld door een privenummer.. het was een gozer die ik al maanden niet gesproken had. Hij had met me gezoend en dacht me te kunnen domineren.. terwijl ik er later achter kwam dat hij al een vriendin had.. en hij maar denken dat mijn hoofd wel op hol zou slaan van hem.. nou ik sloeg optilt ja..

Hij was jarig vandaag en hij belde mij op.. om te vragen of ik ook naar dat barretje ging waar we elkaar ontmoet hadden toen.. en ik zo ik kom daar altijd dus grote kans van wel.. maar het was een uitnodiging van hem naar mij toe..
Toen zei ik van..ik moet je feliciteren geloof ik he..?? waarop hij zei van..Ja waarom belde je me niet.. is je beltegoed op.. waarop ik zei.. nee hoor maar vind het zonde van mijn geld om je te bellen.. hi hi..

en toen had hij het over dat hij mij wel boos had verwacht.. waarop ik zei van nee wil je dat dan zo graag want is zo te regelen hoor...want je solliciteert er wel al een tijdje naar.. hi hi maar bleef wel aardig hoor.. maar had wel scherpe opmerkingen.. hi hi...
Ben wel benieuwd hoe het gaat zaterdag.. hij zo je lacht en bent altijd zo vrolijk.. waarop ik zei.. nou je kan het wel te bond maken hoor.. dan vlieg ik je echt wel in je haren( not) hi hi.. als ie maar bang is..

ik ga zo slapen.. ik ben best een beetje moe...
.........trusten........




22 nov 2004 - bewerkt op 22 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van metoyou
metoyou, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende