Uitstapje naar de kust

Gisteren naar oostende(belgie), nog maar een keer geweest, ken ik niet zo goed, nu ietjes beter. Was goed weer, ze hadden nochtans regen voorspeld. Wel winderig, maar das normaal.

Er was een activiteit van een vzw waar ik bij was, en die viel goed mee. Is wel eens leuk om met die gocars op de dik rond te crossen. Je moet wel opletten, voor de mensen en zo, en door trappen, maar het deed deugd.

De mens die ze verhuurde (de zaak heet candy) is heel hulpvaardig, heb er men rugzak in vertrouwen achtergelaten. Maar je kan hem natuurlijk ook meenemen. Al bij al, was 't wel even wennen, maar leuk om te doen.

Van't station is het niet ver naar den dijk, en de zaak ligt net om de hoek, en en van daar wandel je dan omden duur, naar het casino en zo verder. Der pijs ik dat ik nog wel eens kom, want dat ken ik niet, ziet er wel interresant uit.

Daarna nog een ierse pub, bezocht, en die was echt wel de max, qua inrichting, mooie lampen, van binnen enorm goed ingericht. Maar ze hebben echt wel de moeite gedaan voor de inrichting, der is ook een mooi buiten terras, en een terras dat wat hoger is. Het ademt echt wel de ierse sfeer uit. Heb er al een in brussel bezocht die mag er ook wel wezen, in gent, das ook wel goed, maar die in oostende die springt er toch wel uit. Heb natuurlijk geen idee hoe een ierse pub er in ierland uitziet, maar vermoed dat er mischien eninge gelijkenis is met engelse pubs, anhoewel, dat kan je pas zeggen als je iets hebt om mee te vergelijken.


Best voor herhaling vatbaar
25 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Florisv
Florisv, man, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende