update alles.

Ik ben nu inmiddels 3 keer op gesprek geweest bij de psycholoog. Het bevalt me wel.
Eigenlijk herhaalt ze alleen maar dingen die ik zeg geloof ik maar als je alles nog een keer
hoort krijg je er wel een andere kijk op.

Ik heb alle gesprekken in een soort map en vul elke week een soort verhaal aan, de verhalen verschillen nogal maar dit maakt wel dat ik minder tijd heb voor md.

Op school is het momenteel ook heel erg druk, we gaan de laatste weken in. Nog 1 proefwerkweek. Nog 1 kans om te laten zien dat ik het wèl kan. En als ik die kans verpest, denk ik toch maar naar het vmbo. Ik wil wel graag op de havo blijven, maar mijn mentor denkt dat als ik het dit jaar niet red, ik beter naar het vmbo kan gaan omdat ik dan minder stres heb en alvast een diploma kan halen. En als het volgend jaar dan beter gaat kan ik weer terug naar de havo, mijn kans op een havodiploma wil mijn school me namelijk niet ontnemen.

Het gaat ook nogsteeds erg goed tussen mij en B. Hij helpt me met alles en staat achter me. Binnenkort (omdat mijn huisarts lang duurt en totaal niet meewerkt) heb ik een afspraak voor de pil, zodat ik in ieder geval een zomer met wat minder zorgen daarover heb.
Ondertussen klopt er iets niet helemaal met mijn gezondheid. Ik weet van mezelf dat als mensen ernaar vragen ik het altijd standaart minder erg vertel dan het is (vooral omdat mijn dokter zo langzaam is en ik liever gewoon alles altijd negeer). Maar gezien het nu wel erg begint te worden, toch ook maar met mama overleggen en nog een afspraak erbij maken, ik vind het niks.

Ik merk aan mezelf dat ik een hele andere (wat drogere) schrijfstijl heb dan eerst. Als school voorbij is ga ik ook weer normale leuke verhalen schrijven, alleen daar ben ik nu gewoon te moe voor.

Als ik bij de dokter ben geweest update ik MD sowieso, misschien ook nog wel een keer daarvoor.

bye
16 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gekblondje
gekblondje, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende