vroeger

Ik had/heb vandaag een echt weer eens een dipdag
Alles van vroeger kwam weer een beetje naar boven.
het moet er ff uit zodat ik het kwijt ben.
het kwam al een beetje naar boven toen jessica een vriendin van me een woordgrapje maakte over mijn naam wat ze zei weet ik niet meer maar dat komt ook omdat ik daar helemaal geen zin in had.
Vroeger op de basisschool werd ik vaak gepest.
Als eerste maakte ze grapjes over mijn naam waar ik echt helemaal gek van werd het was per dag wel 20 keer het zelfde het maakte beetje bij beetje een stukje van mijn zelfvertrouwen kapot.
daarna begonnen ze grapjes te maken over dat ik teveel met meisjes omging dat vonden ze heel raar omdat hun met hun stoere acties indruk probeerden te maken op de meisjes, ik was daar nog lang niet mee bezig.
Ik kan het goed met meisjes vinden en kan goed met ze praten maar verder hoefde ik ook niet met hun.
Ze vonden het raar dat ik nooit een vriendinnetje had en dat ik nog nooit een meisje heb gekust.
Ze begonnen er allemaal grapjes over te maken en ook de meisjes uit mijn klas gingen er met mijn gevoelens aan de haal ze vonden het zo grappig als ik een meisje leuk vond dat ze me dan gingen vragen of ik met haar verkering wilde en dan zei ik ja omdat ik dat graag wilde en na een paar minuten of een paar uur later zeiden ze dat het uit was alles was een spel voor hun. Ik haat zulke mensen zo, ik heb er een heel erge minderwaardigheids complex van gekregen, ik durfde niks meer met meisjes te maken te hebben behalve de meisjes waar ik heel erg goed mee omging en niet aan die klote grapjes meededen. Ik durf nu ook bijna geen meisjes aan te spreken en dus heb ik nog steeds geen relatie gehad. Door mijn nieuwe vrienden gaat dat wel iets beter ik ben blij dat hun niet zulke stomme grapjes uithalen want dat is zo laag. Ik hield al mijn problemen in mijzelf en ik ging in bed bijna elke dag huilen ik snapte niet en nu nog niet waarom mensen dat doen. Ik heb nu een goede vriendenkring uitgekozen die me snappen en zeggen dat het allemaal niks uitmaakt en waar ik erg goed mee kan praten de hele serieuze gesprekken voer ik niet met hun allemaal, maar met alleen de mensen waar ik heel goed mee kan praten. Vroeger maakte ze ook altijd grapjes over dat ik dik was en daar werd ik heel erg mee gepest ik zat er heel erg mee en ik kon geen een punt opnoemen wat ik mooi aan mezelf vond.
ik ging ook steeds grotere t-shirts dragen om te te verbergen zodat ze er geen grapjes meer over gingen maken.
Me ouders zaten ook vaak te zeggen dat ik dik was en dan liep ik meteen naar mijn kamer en barstte in huilen uit.
ik ben blij dat ik dat nu allemaal niet meer mee hoef te maken ik ben erg de lengte ingeschoten en ik voel me zelf ook niet dik meer, als mensen daar over nog iets zeggen kan het me niets meer schelen ik weet nu wel beter. Ik heb sinds een half jaar nu een vriendengroep waar nog nooit iets negatiefs is gezegd over mijn uiterlijk of mijn kleding. Met een paar vriendinnen uit mijn klas ben ik een keertje gaan shoppen en ze hebben me zelfs overgehaald om een maatje s te proberen, ik zou het zelf nooit uitgekozen hebben ik draag meestal L. Ik paste het shirt en ik vond het erg leuk staan ik ben er nu dus pas overheen om geen te grote t-shirts meer te gaan dragen de volgende keer als ik ga shoppen ga ik eerst maar eens een kleinere maat proberen. ik ben nu heel blij met dat shirt en dat ik over heen ben dat ik geen grote shirts meer hoef te dragen omdat ik al zeg ik het zelf er goed uit zie.

Nou dit is een beetje mijn pestverhaal leven.
ik ben blij dat nu alles anders is en dat ik niet meer gepest wordt.erg vrolijk

keep the good live runnning
23 jul 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chrisk
chrisk, man, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende