We kregen m'n (half)zusje niet mee..

17.05; We vertrekken richting de papa van m'n halfzusje achter m'n zusje.

17.15; Telefoon gaat. Het is haar papa. Hij vraagt waar we blijven en wanneer we daar gingen zijn. Detail; hij had gevraagd tegen (precies) 17.15 achter haar te komen :s.. (Het verkeer werkt eenmaal niet altijd goed mee dus precies op tijd is moeilijk..)

17.20; We komen toe bij hem. Hij begint direct te roepen en agressief doen en vraagt waarom we niet tegen 17.15 daar stonden. Ik kwam binnen in z'n huis om de spullen van m'n halfzusje in de auto te laden, maar hij riep agressief 'DER UIT!' en duwde m'n mama meerdere keren naar buiten. M'n zusje wist niet wat te doen, ze stond daar en wist niet wat er gebeurde. Hij vraagt waarom mama nooit eens op tijd kan komen. Mama vroeg om haar spullen te geven, zodat we konden doorgaan naar het Carnavalsfeestje op de school van m'n zusje.
Hij deed de garage toe (die had hij open gedaan want daar lag haar gerief). We belden aan. Hij deed open. Ik smeekte aan m'n zusje om zo rap mogelijk mee te komen. Ze begon te krijsen en wist niet wat te doen. Haar vader stond voor haar, dus ze kon er niet voorbij. (Haar vader is groot, goed gebouwd en sterk). Mama kwam binnen, hij riep dat ze buiten moest. Zusje tierde, maar daar keek hij niet naar. Ze wist duidelijk niet wat ze moest doen, maar toen mama zei dat haar papa begonnen was, verdedigde ze hem.
Hij duwde mama weer meerdere keren weg en begon terug te duwen. Maar tegen hem kan je gewoon niet op.. Hij stond klaar om haar in elkaar te slaan, maar m'n zusje hield dat onbewust tegen doordat het zijn dochter was die erbij stond..Mama probeerde haar te weren en duwde hem terug weg, om m'n zusje te kunnen zien. Het ging niet, we konden niet bij haar..

Uiteindelijk zijn we vertrokken. Zonder m'n zusje.

17.40; In de auto rijden we naar de politie. Ze zijn er niet.
17.45; We bellen, maar hij begint terug te roepen en agressief te doen. Hij wil haar niet geven.
18.00; Ander politiebureau; veel te veel volk. We gingen daar nog uren zitten. Morgen gaan we terug.

Zusje; sorry, geen leuk carnavalsfeestje voor jou dit jaar..Kvind het jammer voor je, je keek er zo naar uit.

18.20 tot ik m'n zusje terugzie; Hoe gaat het met haar..?

Ze zal helemaal gemanipuleerd worden door haar vader. Hij is een gevaar voor haar. Ze zegt nu al tegen mama wat er niet waar is (wat wél waar is..) over hoe haar papa doet en deed.

Zusje; je moet daar weg.

liefdesverdriet
20 feb 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lizatjj.X
Lizatjj.X, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende