weet geen titel.... hi hi...

Heel de week niet echt veel op de pc geweest. Geen zin en weinig behoefte aan bepaalde mensen. Ik heb met die "vriendin" gepraat en alles gezegd wat me dwars zat en wat iedereen had gezegd.... conclusie ze wil mij niet kwijt... (bull shit) dus gaat ze alles eraan doen om mijn vertrouwen weer te winnen. Nou ze is na een week nog niet begonnen met haar ideeën... ik had vorige week al vernomen dat ze niet zou gaan stappen dat ze bij haar vriendje zou gaan slapen... Nee dat kreeg ik van haar pas zaterdagmiddag dat we niet gingen stappen.. Nou mededeling.. ik had geen zin en ben ook niet lekker... Maar dat was gewoon een keer terug doen wat ik bij haar weleens heb gedaan omdat ik me te beroerd voelde om te gaan stappen.. (Het is zo jammer dat ik alles zo door heb)

Van de week hadden een paar jongens een kronkel in hun hoofd ofzo.. werd dan om half 3 gebeld die sukkel die me zo lastigviel was wezen stappen. Oeh ik kon het niet waarderen was net in slaap gevallen.. en de nacht erna.... slaap lekker... door een andere jongen.. om half 4 ofzo... nou sorry .... waar zitten hun hersens?? gewoon door de weeks he.. damn..
Heb ze ook niets meer van me laten horen... ze bekijken het maar......

Eerste paasdag vierde oma haar verjaardag en het was wel heel erg gezellig.. We willen met de familie ieder jaar wat leuks gaan doen. Dus gaven ze aan om een fietstochtje te doen.. hardstikke leuk allemaal.. maar ik ga dus niet mee... ik kan niet fietsen met mijn rug.. beetje jammer dat daar niemand rekening mee houdt, maar ja dat weet ik al jaren dat mensen denken dat ik me aanstel ofzo.
Maar wij hebben het eerste jaar voor het zeggen... Efteling ofzo....

IK was helemaal niet lekker en zijn ook naderhand weggegaan.. ik had iedere keer bijna een huilbui. En de pijn is niet normaal.. Toen beneden gekomen kreeg ik heel erg veel steken en krampen en zakte ik door mijn benen bij de auto.. en werd ff helemaal niet lekker..

Bijna thuis aangekomen hadden mijn moeder en ik het over die tante met die tumor we hadden haar gezien op mijn oma haar verjaardag en ze ging weg en ze zag er heel slecht uit. Mams wilde er graag heen dus ik heb me er weer overheen gezet en ben weer naar hun huis gereden. Thuis gekomen pizza in de oven gedaan en op de bank neer geploft met mijn pijama aan.

Ik heb ´s avonds die ray een smsje gestuurd hoe zijn pasen was enzo.. en hoe het ging. IK dacht als ik hem nou weer zal zien en elkaar niet meer gehoord hebben dan gaat ik me heel erg ongemakkelijk voelen. Toen kreeg ik een smsje terug dat hij zaterdagnacht niet thuis had geslapen..( ikdacht owh gaan we weer zo doen) maar op het politiebureau hij had ruzie gehad en van wat ik kon begrijpen hier in rotterdam.. ik vroeg of hij het erg vond dat ik hem smsde.. maar nee dat niet maar zijn vriendin begon wel vragen te stellen. Dus ik zo van nou daar zijn makkelijke antwoorden op... Leuke en lekkere herinnering...

Dat kon hij niet zo waarderen dat ik dat had geschreven geloof ik, want ik kreeg terug.. ja laten we het daar maar bij laten.. het gaat je goed meis.. ha ha ha.... Zal je eerlijk zeggen dat ik die foto van hem en mij had weggehaald..en dat ik eerlijk gezegd.. verder wil gaan met mijn leventje.. en genieten... dus dat is goed joh.. ik denk dat zijn vriendin dat smsje heeft gelezen.. lekker.. ha ha ha gemeen
Voelde me sterk en verer boven staan eerlijk gezegd... hi hi..

Wat ik vandaag tweede paasdag ga doen.. geen idee.. heb heel veel pijn dus fftjes kijken wat ik kan gaan doen zonder het een beetje te veel te belasten..





12 apr 2004 - bewerkt op 04 dec 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van metoyou
metoyou, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende