Why It's Over...

Het probleem is toch dat we te ver weg wonen van elkaar, ik zal je proberen uit te leggen waarom.
John is het probleem niet, hij ontstaan door het feit dat het niet goed zit in onze relatie, want ik geloof dat als je alles op orde hebt in je relatie dat je dan niet verliefd word op iemand anders.

Al mijn vrije tijd stop ik in jou en dan verwaarloos ik mijn familie, vrienden, school en mezelf, en dat zeg ik niet om je een schuldgevoel aan te praten, maar het kan niet anders. Het is gewoon zoals het is.
En dan kun je wel zeggen dat je dan vaker naar mij toe komt, maar dan moet ik me alsnog continu richten op jou. Dat komt dan omdat we elkaar zo weinig zien wil je de tijd optimaal benutten.

En het is niet dat ik het niet wil, dat is het echt niet, maar ik trek het gewoon niet meer. Ik heb mijn eigen rust nodig, en ik denk dat als we dichtergbij elkaar hadden gewoon dat er niks aan de hand was geweest, maar dat is niet zo. Niks kan op deze manier spontaan gaan, omdat we alles moeten plannen omdat we zo ver van elkaar wonen. Je kan namelijk niet een avondje langskomen, nee dat moet een heel weekend want dat kan niet anders.

Ik weet dat je nu heel graag een oplossing zou willen bedenken, maar buiten dichterbij elkaar wonen is die er niet...

Dus ik denk dat we er beter een eind aan kunnen maken,

Maar ik geloof dat als we voor elkaar bestemd zijn we toch bij elkaar komen...

liefdesverdrietElaineliefdesverdriet

Is dit juist???
27 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elaine
Elaine, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende