yes i really love her!

na me laatste bericht wilde een vriend van me mij zien, om te troosten?
nou.. het is hem gelukt en fftjes voelde ik me goed by hem.. we hebben gezoend. ag ja, niet dat zoenen wat betekent voor mij, maar op die moment was het ff een ander gevoel dan de gevoel die ik al dagen heb; suf, nergens zin in, moe alles wat negatief is. maar op dat moment was het; nice!

we hadden het er over( me ma..) en ik zag dat het me goed deed dat hy er even voor me was. het is pas 2,5 maand uit met me ex. die heeft al een ander gevonden maar.. op het laatste moment kregen we weer contact. die heeft alweer een nieuwe gelijk. ik had hem ook verteld over me moeder, hy vroeg of ik het goed vond dat als hy kwam om mij te troosten. en ja dat had ik wel nodig maar daar is niks van gekomen. zoals elke belofte die hy my gaf en nooit op zn belofte bleef... eigenlijk was ik het wel gewent, maar dit keer deed het meer pijn.

voortaan, ga ik genieten omdat ik geen vriend heb. het is goed zo! en al is het een vriend die niks voor me voel, ik heb gezien dat hy klaar voor me staat! en me ex ( die zoveel van me "hield"knipoog niet eens af en toe belt om te vragen hoe het met me gaat.
hy heeft me al dagen op blok op msn, omdat er op zn nick een (L)R staat dat is de nieuwe chimeid van 'm. zo laag.. zonder wat te zeggen, terwijl hy weet dat ik toch zijn steun nodig had. hy het druk heeft met de andere dingen zoals de nieuwe liefde.

ik maak me daar niet echt druk om, ik had al gezien hoe en wat hy was.
maar nu is het definitief. ik ga genieten van een leven zonder hem! btw; heb hm verwijderd. en zal me best doen om hm ook weg te wissen van mijn gedachte en me hart.. zo niet, ik ruk me hart eruit!

me ma deed vandaag best raar, omdat ik zonder wat te zeggen van huis was. maar uiteindelijk deed ze lief omdat ze weet dat ik anders meer pijn zal lijden. het gaat veel beter met dr. en ik hoop dat ze het deze keer weer overleeft!

thanks van het lezen van mijn berichtje, wat best lang is! = )
10 dec 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lovemymom
lovemymom, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende