1 januari

'k kan niet zeggen dat het me iets doet, 1 januari 2005, liefst zou ik hebben dat al dat nieuwjaarsgewens zo snel mogelijk over is. gisteren avond zij al dat feest gevier, me al niks.

Een voordeel heeft het wel 2004 is voorbij, een nieuwe start, een hoofdstuk, gent 2001-2004, afgesloten. Heb studeren in amerika een jaaruitgesteld. van uitstel komt afstel, maar zelf als ik daar niet zou geraken kan ik nog de cursussen op mezelf door nemen.

ik snap niet waarom sommigen zoals men moeder zeggen dat ik verdrietig ben omdat ik daar niet kan gaan studeren, daar is niks van aan. ik was verdrietig om een andere reden. omdat ik had beslist van niet in gent te gaan wonen en studeren, enerzijds en anderzijds, omdat sommige dingen ook al ben je erover nog wel eens de kop opsteken, als je je een toekomst met iemand voor de geest haalt, en dan beseft dat een stuk niet mogelijk is.

heb het vermeoden dat er iets is dat me ontgaat, net of er iemand geweest is, en iedereen verzwijgt dat die persoon er geweest is. zal wel uitkomen als dat het geval is.
01 jan 2005 - bewerkt op 30 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Florisv
Florisv, man, 46 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende