(12) Praten en vrienden

vrienden... wat zijn vrienden? zijn het mensen die om je geven, en wederzijds? zijn het mensen waar je mee kan praten over alles en nog wat?

vrienden...

hoe komt het dat vrienden waar je goed mee kan praten met de tijd vaker gaan zeggen dat het goed gaat met ze ookal weet je dat het minder gaat? waarom voelen vrienden zich als een last als jouw leventje beter lijkt te gaan. Ookal betekent het woord vrienden, dat je op elkaar kan bouwen?

Het doet me pijn en maakt me zorgen over me vrienden... wat hun ertoe zet om alles binnen te houden.. ze weten dat ik er ben, ze weten dat ze geen last zijn maar toch, ze voelen zich als een last met hun problemen.. alsof jouw roze wereldje minder roze word door de donderwolk van hun...

bij mij niet... mijn wereldje word alleen maar roziger als mijn vrienden zien dat ze op me kunnen steunen.. samen zijn we sterker en echoën je gedachte niet zo na...

met vrienden in dezelfde "kamer"als jouw gedachte lijkt de "kamer" niet zo leeg.. de echoën dimmen en je krijgt een duidelijkere stem te horen.. niet alleen door advies maar omdat je vrienden er voor je zijn.



03 feb 2010 - bewerkt op 03 feb 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Licela
Licela, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende