15 jaar

ik ben 15 geworden, en heb een superleuk weekend achter de rug.
en jaaa, daar moet ik eventjes over schrijven.

zaterdagavond ging ik met mijn 2 beste vriendinnetjes uit. het was een supergezellige
avond en heb een zeer aardige jongen ontmoet, M.

zondag vierde ik mijn verjaardag met mijn 2 vriendinnen en mijn familie. heb super leuke en lieve
dingetjes gekregen, waarvan mijn favoriet toch wel echt de ketting is.

maandag was ik dan echt jarig, en eindelijk 15. nu worden mijn vrienden langzamerhand allemaal 16 of 17 maar nu valt het nog een tijdje niet op dat ik de jongste ben vrolijk

maar nu weer even terug naar de jongen van zaterdagavond, M. hij is superlief, alleen ik weet niet zo goed wat ik met hem aan moet.
hij zit namelijk bij mij op school en dat ik hem heb 'ontmoet' is ook niet helemaal goed gezegd. ik ken hem al langer alleen sprak hem nooit. nu dus wel. een jaar geleden vond hij een van mijn vriendinnen leuk. die vriendin spreek ik nu bijna nooit meer, alleen als we samen les hebben. ze heeft hem een paar keer op vrij lullige manieren laten weten dat hij niet 'goed genoeg' voor haar was. toch is zij degene die me voor hem waarschuwde. hij werd hierna boos op haar en liet weten dat hij het stoken niet zo op prijs stelde.
M heeft niet echt een goede naam op school, door dingen die hij eerder heeft gedaan en door dingen die mensen zeggen dat hij heeft gedaan.
door dat soort dingen en mensen waarmee hij ruzie heeft vraagt hij of ik wel met hem wil praten. maar ik denk dat hij er toch wel mee ophoudt.
hij is namelijk nogal enthousiast dat hij eindelijk iemand heeft gevonden waarbij het niet uitmaakt wat anderen van hem vinden. maar ergens diep in mij, luister ik toch. ik bedoel, het zou me niet weerhouden van met hem omgaan maar verder dan vrienden (iets wat hij nogal graag zou zien gebeuren). nouja dat duurt wel een vrij lange tijd.
maar met hoe ik nu tegen hem praat en op hem reageer denk ik dat hij er na een paar dagen toch wel mee ophoudt, met zo doen dan tenminste. doet hij dat niet, dan is hij misschien inderdaad wel de moeite waard.
maar waarom zou hij voor mij gaan als er zoveel meisjes zijn die hier beter mee om zouden gaan? voor een makkelijker iemand?
idk.

dus ik spreek jullie lateeeeeeeer.
05 feb 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van gekblondje
gekblondje, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende