(15) Party's en uitgaan

Ken je dat gevoel dat je zo graag uit wil gaan? Dat je niet meer weet wat te doen thuis en dat je gewoon even lekker uit huis wil gaan... lekker dansen, drinken, gezelligheid en all...Dat gevoel heb ik al zo lang!!!

En morgenavond komt Piep langs om bij mij en M. te komen partyen met ze 3en nahnah LOL...
kep al een paar cocktails opgezocht en ga morgen nog een aantal dingetjes in huis halen..
Verse guacamole maken en zou echt uit me dak willen gaan maar dat doen we maar niet nahnah

en dan is er nog binnekort een party in thalia lounge wat erg aantrekkelijk klinkt!
Toch kan ik er niets aan doen en vraag ik mij af hoe mijn vriend zich nu gaat gedragen tijdens het uitgaansleven en hoe wij zijn als we uit gaan samen.. de laatste keer dat wij beide uitgingen naar een club was toen we hadden afgesproken met zijn tweeen. hij was nog bezet en ik was single. maar toch was het anders..

Nu zijn we een stel, en we zijn beide een grote flirt. hoe gaat dat samen en in hoeverre vinden we bepaald gedrag van elkaar prettig om te zien? hmz.. We hebben al met elkaar hierover gesproken en beide zijn we het erover eens dat we het ergens toch niet zo leuk zouden vinden als een van ons met een ander zou dansen, intiem....dat is toch iets om over na te denken... EN wat is intiem?? Daarnaast zijn we momenteel niet zo stabiel als ik graag zou willen en ik vraag me af of dit het juiste moment is om uit te gaan... zijn er risico's? weten we allebei onze grenzen, van onszelf maar ook naar elkaar? en wil ik die risico's nemen?

Ik weet het niet... Iemand een tip voor een stel wat uitgaat met elkaar?

lemme know!!!

XoX

Licela
19 feb 2010 - bewerkt op 22 mrt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Licela
Licela, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende