2 soorten dom (4)

Hallo lezers,

2 max zoals ik in mijn vorige post zei en pas als ik mijn huiswerk klaar heb… Het was echt een hels karwei maar goed mijn huiswerk is eindelijk af en ik kan wat anders gaan doen. Bijvoorbeeld hier weer eens een stukje schrijven.

Ik vind het grappig dat je duidelijk kan zien wanneer je moet posten als je veel views wilt hebben. Ik zou zeggen op zaterdag rond een uur of drie. Dan zit je gebakken, ik had het ook gisteren. Niet geheel expres want het was mijn eerste post maar wel precies op het goede moment en opeens zie ik staan 225x bekeken… Tja wat moet je daarvan jou denken? Ben je dan echt iemand die andere interesseert of is het meer iets van: hup aanklikken…. Wow waarom post iemand een tekst met zo veel woorden? Dat lees ik later wel *klikt weer weg* even later *klikt het weer aan*. Tja ik kan me gewoon niet echt voorstellen dat er 225 mensen zijn die hebben gedacht: goh wat zou Temeraire te melden hebben?

Tja geniaal blijft het wel om met je eerste post zo veel te halen en ik heb er in mijn vuistje hard om gelachen maar ach wat doet het er toe?

Niet echt veel dit word allemaal vergeten door 1 of twee mensen na tenzij ik hier echt honderden en honderden verhalen ga schrijven en dat die door duizenden mensen worden gelezen… ja ik weet het, het is ongelovig daarom doe ik het zo lang ik het leuk vind.

Toch wil ik kwijt dat er een aantal mensen zijn die het inderdaad gewoon maken. Dat vind ik zo geweldig aan deze wereld. Niets is te gek… ik weet het je moet veel geluk hebben maar het kan zo maar. Het kan dat je een mobielverkoper bent en een geniaal operazanger blijkt te zijn of dat je een paar video’s online hebt gezet en er miljoenen kijkers bij hebt waarna je er meer en meer plaatst en gewoon je geld ermee kan verdienen. Het lijkt me gewoon zo geweldig om iemand van betekenis te zijn… Het lijkt me echt heel erg gaaf dat er (veel) mensen zijn die om je mening geven en dan bedoel ik niet je naaste omgeving maar echt gewoon. Een hoop willekeurige mensen.

Tja het zal wel nooit lukken alhoewel ik het ooit wel eens ga proberen.

Nou goed nog wat interessante dingen zijn: 1 theorie die the butterfly effect verder uitlegt, 1 ding over mij verteld en als laatste het bericht van de dag omdat sommige dingen in mijn ogen gewoon mooier zijn dan andere.

Oei het word laat als ik nog wil dat mensen dit meekrijgen moet ik doorschrijven.

Theorie is de 6 handen theorie: hij is simpel, er is een theorie en die beweerd dat je in 6 stappen iedereen kent…
Voorbeeld: ik heb eens iemand een hand gegeven (H.) die heeft balkenende een hand gegeven, die heeft Bush een hand gegeven en Bush heeft Opera een hand gegeven…
Zie je hoe simpel? En dit is zelfs maar 4 handdrukken van iemand vandaan.

Dan zal ik even wat over mezelf verklappen… Ik heb een hekel, een godsgruwelijke hekel aan domme mensen. Niemand moet zich hierom beledigd voelen want je hebt twee soorten dom. De intelligentie dom (heb ik geen probleem mee) en de ik-kijk-niet-verder-dan-mijn-neus-lang-is-dom. Tja ik geloof dat jullie me wel begrijpen maar ik ga er toch op in. Ik heb een hekel aan meisjes die juichen as ze elkaar weer zien na een middagje thuis, elkaar dan een knuffel geven en weer helemaal blij met een hoog stemmetje de ander zin naam roept…. AAAAAAH ik word daar zo gek van. Ook de mensen die roken en drinken and stuff (dit voeg ik even toe maar dat krijg je ervan als je dingen niet nog eens naleest :S... nou ja ik bedoel hiermee dus roken en/of drinken om stoer te doen bij je vrienden). Ik ben nu 15 en ik drink niet (nooit niet) en ik rook ook niet (why? :S) gewoon puur omdat ik ook heel gezellig ben zonder dat alles. Plus het is echt heel schadelijk en dan als derde en belangrijkste reden en hier moeten jullie even allemaal van de: we-gaan-domme-mensen-belachelijk-maken stand naar de: sommige-dingen-in-het-leven-zijn-toch-wel-belangrijk stand……. Ik wil gewoon geen fouten maken door te drinken. Ik wil niet ergens later aan terug denken en hopen dat ik het maar nooit had gedaan. Ik wil niet zo bezopen worden dat ik de controle over mezelf verlies en iemand anders pijn doe op wat voor manier dan ook… ik heb geen idee wat alcohol met me doet maar ik kan toch niet her risico nemen dat er iets verkeerd gaat met iemand waar ik zomaar bij ben? Dat het toeval het overneemt en dat er zomaar iets gebeurd dat nooit had mogen plaatsvinden? Nou ja dat word dus de vraag van dit bericht.

Well dat maakt dat we opeens weer serieus zijn geworden (ik) en daarom wil ik even dit bericht laten lezen… het kost je 2 minuten en het is echt mooi:

http://www.mydiary.nl/lees.asp?dagid=662242

Nou ja dat brengt ons bij het einde van het bericht, hmm ik hoop dat jullie hebben gelezen wat er stond en dus nog die vraag:

Alcohol wel of niet?

Was getekend:
Temeraire

P.S. 884 woorden
15 nov 2010 - bewerkt op 15 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Temeraire
Temeraire, man, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende