Even voorstellen (1)

Hey iedereen,

Ik ben nieuw hier dus ik moet me voorstellen althans dat vind ik zelf. Ik ben Temeraire (afgeleid van de boekenreeks Temeraire) op mijn naam kom ik zo terug. Ik ben 15 en leef in mijn droomwereld waar ik dan ook veel tijd insteek. Hobby’s: lezen, schrijven, surfen, tekenen, lucide dromen en boogschieten... Ik weet het er zitten wat vreemde dingen tussen maar Lucide dromen is een manier om in je dromen 'wakker' te worden en dan kan je doen wat je wilt met het bewustzijn van overdag (dus zoals je nu alles voelt (warmte kou misschien de wind door je haren) zo voel je het in dromen dan ook. Nou das dus te gek maar later daar waarschijnlijk meer over. Surfen en boogschieten is gewoon awsome en lezen.... Tja ik denk dat veel mensen hier van lezen houden maar ik heb echt een voorliefde voor dagboeken. IK vind dagboeken echt de geweldigste dingen die er maar zijn. Gewoon het idee dat je de dingen die je doet deelt met de wereld vind ik echt geweldig. Vandaar ook dit online dagboek, geen depressiviteit achter deze pc. Ik voel me geweldig en dat moet ook worden gezegd. Ik ga jullie helemaal weg spammen met mijn denkbeelden en belevenissen die misschien niet zo interessant zijn maar soms wel de moeite waard en ik vind ook dat de sites en online dagboeken meer blij moeten zijn. Ik zie overal berichtjes van zelfmoord en depressieve mensen en het verliezen van dierbaren. Geloof me ik vind het vreselijk en ook met mij gaat het niet altijd even goed maar ik probeer de positieve kanten naar voren te brengen. Je kan niet leven door te blijven hangen in al je verdriet.

Maar goed we dwalen af van mijn voorstel actie: ik ben dus een schrijver en tekenaar en zo en ik schrijf graag verhalen maar ik vind het moeilijk om een boek te schrijven. Ik had 1 vrij aardig idee maar ik zou het samen met iemand doen en die stopte ermee dus dat ligt nu ook stil. Tja niet alles kan lukken he.

Maar goed ik kom hier dus om gezellig te doen, niet om ook maar iets anders te doen ik wil gewoon gezellig een beetje zitten kletsen en soms iets droevigs opschrijven als ik dat nodig vind… Begrijpen jullie het?

Nou ja nu het idee nog: ik ben dit online dagboek gestart omdat het mooiste wat er bestaat een dagboek is. Iemand z’n dagboek lezen is verboden dat weet ik maar het is het mooiste wat er is. Ik wil niet dat het iets geks word als: vandaag hebben we dit en dit gedaan en dat was erg leuk. Het moet iets moois zijn en je moet een echte reden hebben dat je schrijft. Maar ook de reden mag iets vrolijks zijn en dan wil ik geen kattenbel van 2 regels waarin staat: jeej ik ben blij. Ik wil je gevoel omschreven zien ik wil de blijheid voelen zinderen door mijn aderen en ontploffen in mijn hoofd als een bom van bladeren die langzaam neer dwarrelen over je heen. Een bericht moet je een dag lang blij houden of een dag lang droevig maken…. Dan pas is het een fijn dagboek.

Nou goed de naam dan maar: Temeraire gekozen uit de boeken van Naomi Novik. Temeraire is een draak en strijd voor rechten. Hij ziet onrecht in de wereld en probeert het te veranderen. Hij is niet iemand die zomaar alles begrijpt en hij vind sommige dingen die er zijn erg raar ook al zijn de altijd al zo geweest. Hij gaat niet zo maar neerzitten maar hij probeert het te veranderen hoe ook maar mogelijk.

Dat is precies wat ik ook graag wil: ik zie alles om me heen maar veel dingen zijn er verkeerd (naar mijn mening). Daarom wil ik graag de kracht en wijsheid om dingen te veranderen naar hoe ze wel goed zijn. Dat betekend dus dat je niet zo maar kan gaan zitten sippen n op deze site dingen kan plaatsen als: boehoehoe ik ben zo ongelukkig iedereen maakt altijd maar ruzie om me heen. Nee zo ben ik niet en zo wil ik ook niet zijn. Ik ben Temeraire en ik zal me aanpassen als het echt nodig is maar ik zal altijd mezelf blijven en dat betekend dat ik pas ben uitgeleerd als ik alles weet.

Zo dat was het geloof ik wel zo een beetje: nog even een paar van mijn regels en ideeën en dan post ik mijn eerste entry erg vrolijk.

Mijn regels:
- wis nooit iets. Iets wat weg is kan nooit meer terug komen maar iets wat je nog hebt kan je altijd nog weg doen.
- Vrijheid blijheid: probeer de mooie dingen van alles te zien en je niks aan te trekken van alle andere mensen.

Nu mijn Idee:
Als we allemaal iets ervan maken dan word de wereld weer een tikje vrolijker vrolijk


829 woorden
Was getekend
Temeraire
14 nov 2010 - bewerkt op 15 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Temeraire
Temeraire, man, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende