ver van mijn bed show (5)

Zo mensen,

Weer een nieuwe dag en dus weer een dag naar school. Maar niet voordat ik nog gezellig een uurtje had gemst ( van kwart voor elf tot kwart voor twaalf)...dat heb ik geweten zeg :S, gapen gapen gapen op school en dan een toneelstukje opvoeren. Ik geeuwde waarbij ik mijn mond minstens een halve meter opentrek, iedereen lachen, en dan moet ik opeens weer gaan praten. Well I suck. Mijn toneel talenten zijn duidelijk niet echt hoogstaand… Tja…

Toch wel een aardige dag, laatste uur viel uit en ik had ook nog een tussenuur. Zoals wel vaker ging ik in het computer lokaal zitten. Wat haat ik al die mensen die proberen mee te lezen met wat ik aan het doen ben of aan het schrijven ben… dat is toch helemaal niet hun zaak? Nou ja ik moet er maar mee leven.

Nou goed ik was gebleven bij het msnen, persoonlijk vind ik msnen echt een geweldige bezigheid. Je bent gewoon in gesprek met iemand en je kan allemaal andere dingen doen. Oke ik weet het, het is niet echt beleefd en zo maar stel dat je iets op zit te zoeken op internet of je maakt huiswerk en je verveeld je echt dood, dan is het toch alleen maar handig om zo iets te hebben? Nou oké dat is dan de vraag van dit bericht.

Verder is er niets ergs bijzonders gebeurd, een gebouw in China brandde af en er vielen 41 doden. Het stond in de krant (volkskrant geloof ik). Geen idee ik schrok er niet van of zo? Ik zag gewoon een mooi plaatje van een gebouw met vuur uit de ramen en ik keek wat het was maar dit soort dingen kunnen me nooit echt heel er boeien. Ik denk gewoon dat het een te ver van mijn bedshow is. Soms vind ik zo iets heel erg maar op dit moment niet echt. Dit was wel erg natuurlijk, maar het is China, het land met 1,2 MILJARD inwoners.

Ik vind het zo dat als je voor iedere dode een minuut stilte moet gaan houden veel te lang bezig bent.

nou ja puur mijn mening

Was getekend:
Temeraire

Vraag: wat denk jij van msn?
16 nov 2010 - bewerkt op 16 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Temeraire
Temeraire, man, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende