2015 wat was je geweldig

Met vele verschillende zinnen zou ik kunnen beginnen. Toch blijft mijn vinger naar de backspace knop gaan. Je typt een zin, je drukt op één knop, en de zin is weer weg. Je kan zo vaak overnieuw beginnen als je wilt.

Vele onder ons vinden dat het 1 januari tijd is voor een Life change. De lijsten met goede voornemens komen voorbij. Na een maand, als de winterdip op komt en de zon zijn warme stralen nog niet heeft laten voelen, gooien we het lijstje in het 'vergeethoekje'. We kijken er niet meer naar terug.

Daarom doe ik niet aan goede voornemens maar fantaseer ik liever over het komende jaar. Zo ook over 2015.
Het jaar begint goed, de eerste herkansingen heb ik gehaald en de gewone tentamens gaan mij ook goed af. Ik loop op schema met mijn stageverslagen en ik geef steeds meer les, ze zijn blij met me.
Ik richt me totaal op school maar heb ook nog tijd voor nieuwe vrienden die ik heb gemaakt in Utrecht en omgeving. Vrienden die mij willen helpen met mijn winterdip.
Het nieuwe huis ziet er geweldig uit, mijn kamer is helemaal ingericht naar mijn Beach idee en de buurt is onwijs gezellig.

Ook is het tijd om dat mooie papiertje van harde werk in ontvangst te nemen. Mijn propedeuse, waarvoor ik hard heb moeten zwoegen maar het is het waard geweest. Zonder zorgen kan ik mijn opleiding vervolgen.

En dan is het alweer zomer, de zomer vol nieuwe avonturen. De 2 maanden in Frankrijk vliegen voorbij. Ik zit op een kleinschalige familiecamping in de Ardèche. De animatie doe ik daar met een mede animatrice die ook weet van aanpakken.
Tijdens de twee maanden maak ik veel nieuwe connecties met mensen waarmee ik na de vakantie nog steeds contact houd. Maar de 'oude' connecties zullen niet verwateren, die blijven even sterk of zelfs sterker dan ooit.

De zomer is voorbij. Wat een topzomer. Het schooljaar begint, jaar 3 wel te verstaan. Ik heb een leuke nieuwe stage waarin ik word uitgedaagd maar goede begeleiding heb. Het 3e jaar is zwaar maar met het support van de klas, vrienden en mede stagiaires gaan we weer knallen.

Deze kerst is ook gezellig, de familie is compleet en de twee dagen staan vol gezelligheid, om te compenseren met het afgelopen jaar.

Wat vloog te tijd, het is alweer oud en nieuw. Dit jaar vier ik het weer in het mooie stadje met mijn beste vrienden. De gezelligheid, spelletjes en geestige verhalen worden weer uit de kast gehaald.

Hier en daar wordt er gelachen om de niet behaalde voornemens en worden er alvast beloftes gemaakt voor 2016.

00:00, Gelukkig nieuwjaar, de knuffels en kussen komen voorbij, het vuurwerk wordt afgestoken en we duiken de kroeg in tot de zon weer bijna opkomt.
2015, het jaar dat in het teken stond van nieuwe connecties en het gevoel van succes in mijn opleiding, wat was je ge-wel-dig!

Het nieuwe boek van 365 bladzijdes is begonnen

On y va!

Bisous,
CestMoi
02 jan 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van CestMoi
CestMoi, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende