Wie is de mol 10-1-2013

Ja gister was wie is de mol er weer!!
Ik heb hier wat aanwijzingen die op verschillende mensen slaan!

Hints aflevering 2.

Carolien:
-Er is geld verdwenen op het moment dat iedereen fanatiek bezig is om in de laatste opdracht het geld buiten op te halen. Op een gegeven moment wordt het een chaos, veel gaan tegelijk naar buiten en je hoort Kees zeggen: Carolien was warrig. Was zij op dat moment ook met andere zaken bezig? Zoals geld stelen?
-Carolien heeft bij de laseropdracht de porto vast. Wanneer zij het veld in moet geeft zij deze door aan Tim. Als zij het in het veld is dan krijgen ze geen contact met haar, omdat de porto van Tim op kanaal 3 staat ipv 2. Iedereen verdenkt hierdoor Tim, maar heeft Carolien dit niet gedaan? Een slimme zet van de mol om een ander verdacht te maken door er zelf niet bij te zijn op dat moment.
-Op de extra beelden wordt Carolien geholpen door een vrouw in een rode auto met een blauwe trui en een roze broek met een hoofddoek. Zij helpt haar aan vervoer en betaald daar zelfs voor volgens Carolien. Als je in aflevering 1 kijkt als Janine in de Regina Mundi kerk naar voren wordt geroepen zie je diezelfde vrouw vooraan in de kerk zitten. Aanwijzing naar Carolien, waarvan de vrouw in de volgende afleveringen nog een rol gaat spelen?
- Rond 35:40, als Joep met de dames gaat praten over wie ze verdenken. Zegt Carolien: 'Ik verdenk er negen.'.
Dat wil dus eigenlijk zeggen dat ze alle negen kandidaten verdenkt, en dus ook zichzelf.. En wie verdenkt zichzelf? Juist ja, dat is de mol! Ik vind dit zelf wel een goeie aanwijzing naar Carolien in deze aflevering.

Daniel:
-Daniël heeft het constant over €750 opgehaald bij de brieven! Maar wat zegt hij als hij binnen is tegen Tim?! Geen €750.. Maar hij zegt: "€650 euro binnen!"
Waar is de rest van het geld gebleven?
- Ergens stond duidelijk 13 I A D. 13 (e mol) I Am Daniël..?
- Nog steeds is de 'i' in de achternaam van Daniël weggelaten in de leader. Hij komt als derde in de intro. I + 3 = 13. Is Daniël Mol 13?

Paulien:
- Ging midden in de laserstraal staan.
- http://i50.tinypic.com/jakop1.png misschien een hintje, weet het niet zo goed. Blauw op de tekening eromheen, en paulien had iets soortgelijks aan. toevallig dezelfde dag dat ze hier langs kwamen, werd best duidelijk in beeld gebracht ook.
- Paulien heeft nog geen geld in de pot gebracht.

Kees:
- De titel van de aflevering heet spiegelbeeld. In de bril van Tania zie je Kees, in een spiegelbeeld dus.
- Kees is geboren op 10-02-1982. Er zijn duidelijke shots gemaakt die richten op waar Nelson Mandela 10 vingers uitsteekt, dan een shot met 2 vingers en dan die 82..

Tim:
-Als Tim aan de laseropdracht begint staat de klok op 31 minuten. In spiegelbeeld( titel van de aflevering) is dit weer 13. Weer een verwijzing naar Mol 13, 13e seizoen, 2013.)

Zarayda:
-Zarayda deed voor dat iemand grote ogen opzette, al draai je dat gebaar om (spiegelbeeld ondersteboven) krijg je het teken van een M.

En wie verdenk jij?

Bisous C'estMoi
11 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van CestMoi
CestMoi, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende