#81 (20-01-14) echt niet meer grappig

Haii,

Pff dat wordt geen leuk verhaal.. Wat een ellende allemaal.

Dat meisje wat dus niet geageerde is weer terecht. Alleen ze heeft echt veel erge dingen meegemaakt waar ik niet uitgebreid over ga vertellen. Ben blij dat ze niet voor de trein is gaan staan, want zou echt niet zonder haar kunnen.. ze is onderweg met een jongen meegegaan naar huis en daar is dus dat gebeurd. ze is verkracht..

Maar nu was er dus een andere vriendin van mij die vertelde dat ze het leven dus ook helemaal niet meer zag zitten zat ook al een tijdje niet lekker in haar vel, maar ze zei niemand gaat mij missen helemaal niemand en ik kreeg het maar niet uit haar hoofd, echt verschrikkelijk ze zei dat ze ging een paar uur laten zei haar vriendin tegen mij via haar telefoon dat ze een zelfmoordpoging had gedaan zich zelf opgehangen en ze ligt nu dus in het ziekenhuis, maar eerst dagen gezeten met iemand waar ik van hoopte dat ze nog leefde en ben zo blij dat dat ook uiteindelijk was, en dan nu de ander die het bijna was gelukt.. Moet echt mijn verhaal aan iemand kwijt maar sws niet mijn ouders..

heb mijn mentor gemaild of ik misschien even een keer met haar kan praten, want zo kan ik niet verder en al helemaal niet met school en mijn slapelosen nachten erbij.. Ik ga kapot echt kapot nu en nu iedereen het er zo over heeft is de neiging om jezelf voor een trein te zien springen of jezelf op te hangen of wat dan ook erg groot.. Het de gesprekken gelukkig nog wel bewaart.. Voor het geval dat.. pff pff pff schiet me alsjeblieft voor mijn kop ik heb geen leven meer iedereen wil maar bij me weg dus waarom zou ik dan ook niet gaan het heeft toch geen zin meer waarom gebeurd alles tot op het zelfde moment is er dan niemand die eens een keer rekening houd met mij helemaal niemand godverdomme!!!

20 jan 2014 - bewerkt op 20 jan 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende