# 97 (06-03-14) tante overleden.

Haii,

toch nog even besloten om snel wat te schrijven, zondag om kwart voor 7 's ochtends is mn tante overleden we wisten het wel maar dat het opeens zo snel ging hadden we niet verwacht.. Het voelt echt alsof ik mijn vriendin kwijt ben geraakt, ik kan niet vertellen wat ze voor me betekende, maar dat is echt heel veel we deelde echt alles met elkaar en het voelt nog allemaal zo onwerkelijk ik ben nog niet echt begonnen met het beseffen omdat er zoveel bij komt kijken..

zondag ben ik wel bij haar geweest toen ze daar lach, en uitgezocht welke kleren enzo.. maar het blijft wel heftig en maandag nog een keer naar haar toe geweest en gisteren was dan voor alle mensen om te komen kijken..

mijn tante is op 49 jarige leeftijd overleden na een kort gevecht van kanker, helaas hebt ze pech gehad.. vanmiddag is de crematie dat zal wel erg heftig zijn zie er ook erg tegenop maar het zal wel goed komen denk wel dat het erg mooi zal zijn, want we hebben en veel geregeld.. maar straks eerst weer naar haar toe en dan de kist sluiten en dan met de auto erachter aan.. richting bergen op zoom naar het crematorium..

ze heeft een tijdje in zn hospice gezeten maar dat is echt mooi zulke lieve mensen als je dan toch nog maar even te leven hebt en je kan niks meer moet je echt daar naar toe gaan, echt fantastisch ben blij dat ze zo voor mijn tante gezorgd hebben de laatste dagen..

ik heb zelf ook een stukje geschreven en ik kan hem alleen niet zelf voorlezen voor al die mensen dus mijn moeder wil dat voor mij doen, echt heel fijn.. dit is het stukje dat ik geschreven heb, alleen gaat er wat uit dat ene van mn kat en dat ik onder haar dekentje lig, maar had het op facebook gezet en iedereen vond hem zo mooi dat ze zeiden dat ik hem daar ook moest voorlezen..

Mn allergrootste maatje heeft gevochten tot ze niet meer kon ze heeft niet verloren van de kanker maar pech gehad.. Ben vandaag bij je geweest, vergeten zal ik je nooit meer. En Teuns verjaardag ook niet meer 2 maart.. Je was iemand die echt van de lente hield en wat heb je er een mooie zonnige dag van gemaakt! Ik ken niemand die zo sterk was als jij je bleef tot het laatste moment positief over alles en je had nog altijd een lach op je gezicht als het met ons maar goed gaat ging dat met jou ook. Nu kijk je vanaf boven mee en ik weet zeker dat je het daar goed hebt met al de lieve mensen om je heen. De fantastische momenten die we samen hadden pakt nooit iemand ons meer af. Hier kon je niet verder maar in mn hartje wel en daar zal je voor altijd blijven! Ik ga je heel erg missen en het zal niet makkelijk worden maar ik weet dat jij wil dat ik door ga dus dan doe ik dat voor jou! Irritante was je voor mij en mn grootste maatje het is oneerlijk maar het is goed zo. Samen met je hamster die altijd bij je was als het even niet ging en met de chemo's ik hoop dat hij daarboven ook op je zal letten en voor je zal zorgen. Ik lig lekker onder jou dekentje! Maatje ik hou van je en zal je nooit vergeten ! Xx verliefd



nog een foto van kleine ik en mn tante.. verliefd

liefss xx
06 mrt 2014 - bewerkt op 06 mrt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende