adapter vergeten.....

Ja, in mijn poging om minder chaotisch te zijn en mijn leven weer op orde te krijgen, had ik zaterdag alles wat ik mee moest nemen netjes op mijn bed gestald. Alleen mijn laptop stond nog wat muziek te draaien. Doordat ik dit weekend de enige was die bij mijn moeder de was kon verzorgen (volgens haar dan tenminste) moest ik op het laatste moment nog wat blousen strijken.

Ik heb geen fiets meer in "het Dorp" dus mijn vader zou mij en mijn loodzware kledingtas komen ophalen zodat ik de nacht in zijn huis kon doorbrengen. Nu stond hij al in de huiskamer toen ik mijn blousen nog aan het strijken was en moest ik van hem in noodtempo alles in mijn tas stouwen! Mijn goede organisatie in 1 klap in het honderd gelopen. Zodra ik al mijn kleren in mijn tassen had gekregen, bleek ik geen plaats meer te hebben voor mijn externe harde schijf. Big deal. Daar kan ik best een weekje zonder dus maar alle draden uit mijn laptop getrokken en mijn toetsenborden en muis zorgvuldig opgeborgen. Klaar! Natuurlijk had ik zoals altijd weer het gevoel dat ik iets was vergeten maar op het gezicht leek ik het dit keer echt voor mekaar te hebben. Het bureau was leeg, er lagen geen spullen meer in de badkamer en mijn kleding was volledig in mijn tassen verdwenen.

Vandaag weer op de TU/e aangekomen en Neeeeeeeeeeeh toch zeker?! Ik ben mijn adapter vergeten. die lag zo netjes tussen de draden van mijn externe harde schijf dat ik er compleet overheen heb gekeken. Ik haat dit.

Bij deze, komende 2 dagen maar geen verhaaltjes van mij verwachten! Mijn laptop is leeg. Woensdag hoop ik de kans te krijgen om hem weer op te halen.. grmbl... weer 3 uur in het OV.

- krentebrood.
28 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende