Ik smelt

Moet leren. Moet leren. Moet leren. Echt heb serieus zometeen het zwaarste tentamen van misschien mijn hele jaar en ben vanochtend pas begonnen. Ik weet al dat ik het niet meer kan halen, maar ik heb al genoeg 1en staan dit jaar. Een 1,5 zou goed van pas komen.

Mijn hoofd smelt echt. Smelten zo voelt het. En dat ik het woord smelten gebruik is ook geen toeval aangezien mijn hele tentamen over magmas gaat.
Ik weet dat ik een enorm ontwijkingsprobleem heb. Al tijden. En dat ik er hulp voor nodig heb. Dat betekent niet dat ik nog steeds elke keer baal als het me niet lukt!

En ik ben serieus zo fucking afgeleid. Heb met mijn veldwerk in frankrijk van vorige week met een klasgenoot gezoend. Die ik stiekem wel leuk vond. En dat is echt de eerste keer dat ik weer echt wat voel voor een jongen in bijna 2 jaar. Vervolgens werd ik genegeerd. Straal genegeerd. En we hadden nog 5 dagen veldwerk te gaan en op een groep van 25 man kan je er dan echt niet omheen. En de zoenkwaliteiten kunnen het niet zijn geweest. Echt niet. Daar kan ik mijn hoofd niet omheenknopen.

Eindelijk kreeg ik gisteren een smsje:

"Hey ik ben je wel een uitleg schuldig. Allereerst: t ligt niet aan jou. Ik moet gewoon een aantal dingen op een rijtje krijgen, en dat moet ik alleen doen. Besef me dat ik niet aardig tegen je geweest ben en dat spijt me. Maar ik heb ff wat tijd nodig. Iig sorry. Succes met je tentamen."

Zonder X. Ja. Mijn innerlijke vulkaan staat op exploderen en daar moet ik het mee doen.

peridotiet.
29 apr 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende