na een paar biertjes.......

Gevlucht van het feestje. Het feestje was op zich wel leuk. Ze hadden een lampinstallatie in het schuurtje gezet die vroeger in de stamkroeg van bouwkunde stond en dat zag er wel relaxt uit. Veel bouwkunde mensen (mannen) aanwezig... nahnah

Ergens neem ik het dan toch negatief op, omdat ik 1 van de enige vrouwen aanwezig was. Ik ben single en ik zag er zeker niet het meest onaantrekkelijk uit. Maar ben niet 1 keer benaderd. Iedereen stond gewoon een beetje te kletsen. meestal was ik het die de gesprekken een beetje begon. Het probleem zit m in dat iedereen elkaar al kent. En ik sta daar dan als "huisgenootje" bij. Toch nog wat meer bier op dan de bedoeling was (vandaar mijn eventuele slechte typstijl).

Maar op een gegeven moment gingen ze fikkie stoken in de tuin. Op zich heb ik er geen problemen mee, maar nu hadden ze er een enorme pallet op gegooid en toen brandde het een beetje te hard. Zo hard dat de verlengsnoer die door de tuin naar het schuurtje liep, door is gebrand. Dus toen viel de muziek uit. Vervolgens is er een grote plens water op gegooid, en nu stinkt het hele huis naar rook. Voor mij was dat het teken om naar bed te gaan. Het is nu wel een beetje gedaan en ik wil niks te maken hebben met eventuele problemen die dat grote vuur heeft veroorzaakt.

O en de vriendin van de huisgenoot die het feest gaf is echt LIEF!verliefd Ik heb een tijdje geleden met haar het podium kapot gedanst tijdens een feest en dat was superleuk. Ik had dan ook een beeld van haar dat ze ook zo'n superspontaan coole meid is met super veel zelfvertrouwen. Toen kwam ik er vorige week achter dat ze ongeveer hetzelfde doormaakt als ik. Ze gaat ook bij een psycholoog en hoewel haar symtomen vaak iets minder desastreus zijn dan bij mij, voelt ze zich over het algemeen ook heel onzeker. En maakt haar stemming bij tijd en wijlen een sprongetje, maar zit ze toch makkelijk in een dipje. Maar nu was ze dronken en ging ze allemaal complimentjes geven. Gemeende complimentjes wel hoor! Ze vond gewoon dat mensen vaker complimentjes moeten geven. Je gaat er altijd vanuit dat mensen bepaalde dingen van zichzelf weten, maar dat is helemaal niet waar. Zij zei bijv. dat ze vond dat ik mooi kan dansen. Nou heb ik dat wel 1 keer eerder gehoord, maar mensen zeggen het over het algemeen niet omdat je er gewoon vanuit gaat dat ik me daarvan bewust ben. Maar dat ben ik dus niet! En als iemand zoiets zegt is dat gewoon een geweldige verassing en krijg je een positieve boost. En daar is helemaal niets mis mee!

Dus bij deze: ik vind jullie cool en lief!cool!

Hierbij wil ik even met name France en Neen noemen. Jullie zijn echt tof en lief en cool en spontaan en en en nog veeeel meer, maar ik ga nu slapen.

-toverstok
10 apr 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende