'Andere keer dan maar'

Mr·Aj·ax de; m -en aantrekkelijk persoon met kinderachtige slaapkamer en voornamelijk Ajax beddengoed heeft
Jazz de; v -en sentimentele en overemotionele hartsvriendin

Het feestje zaterdag was stiekem een lokkertje om Mr. Ajax bij mij thuis te krijgen. Ik had op een of andere manier geen zin om met hem en Jazz naar de stad te gaan en besloot dus een feestje bij mij thuis te houden. Natuurlijk moest ik weer veertigduizend mensen uitnodigen die óók weer honderden vrienden meenamen, dus toen we met een half voetbalstadion in mijn huis zaten, liep het al gauw uit de hand. Mijn ouders waren woedend en hebben iedereen scheldend het huis uitgegooit. Door hun razernij hadden ze niet eens door dat ik ook buiten bij de feestgangers stond. Omdat Mr. Ajax schijnbaar zijn licht was verloren vergezelde ik hem bij zijn zoektocht naar zijn kostbare fietslampje, wat natuurlijk uitliep op een heftige en uiterst onromantische zoensessie. Ik heb hem in mijn aangeschoten bui gezegd dat ik hem leuk vond en hij zei op zijn beurt in zijn aangeschoten bui dat hij mij ook leuk vond. How easy is that?

De volgende dag, na het opruimen van alle gebroken glazen, kots en andere uitermate GORE dingen, heb ik hem weer gesproken. Ik wilde mijn boze ouders zo veel mogelijk ontlopen en ben dus bij Jazz gaan logeren die ook weer haar gewoonlijke liefdesproblemen had. Ze date al een tijdje met een jongen genaamd Chip (serieus) en hij heeft al meerdere malen duidelijk laten merken dat hij verliefd op haar is. En zij ook op hem dus. Het probleem: meneer heeft al een vriendin en is een ongelooflijke schijtluis omdat hij het schijnbaar niet uit durft te maken. Dat levert dus aan beiden partijen huilbuien op en een enorme boel stress. Tijdens een paar zeldzame momenten dat Jazz níét over haar eeuwige kommer en kwel zeurde, smste ik Mr. Ajax of hij dinsdagavond wat te doen had. 'Geen officieele plannen' was zijn antwoord. Mooi meegenomen dus. En zo sprak ik dus af met hem, ook al smste hij dinsdagmiddag ineens dat hij naar de bioscoop ging dus geen tijd had. 'Andere keer dan maar'. Andere keer dan maar? ANDERE KEER DAN MAAR? Nee, niet 'andere keer dan maar'! Ik heb me echt nog nooit zo aan de kant geschoven gevoeld en ik zat ook de hele middag te mokken met mijn veel te gepoederde hoofd. Ik had werkelijk uren voor de spiegel gestaan. Andere keer dan maar? Poeh!
Maarja, toen hij vandaag vroeg wanneer we onze 'afspraak' konden verzetten zei ik niet 'AMMEHOELA IK GA AL NAAR DE BIOSCOOP!' of iets anders sarcastisch en gemeens wat ik normaal wél zou doen.
'Zondag goed?'

Wat ben ik toch een softie.
24 dec 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sain
Sain, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende