Gezakt naar niveau -35

Leuk is dat zeg, verliefd zijn.
Je loopt (lees:zweeft) rond, terwijl er duizenden vliegende insecten door je maag fladderen. Er is geen moment dat je stil kan zitten, want dan begin je al te trillen. Je hand zit 24/7 bij je telefoon voor als hij je een smsje stuurt, want je moet natuurlijk binnen 30 seconden iets terug hebben gezonden.

En dat valt nog eens vies tegen zeg! De eerste 3 zinnen verwijder ik weer, dan typ ik de eerste weer in maar pas hem bij nader inzien toch weer aan. Nee, nu is het weer te duidelijk dat ik hem leuk vind! Maar we hebben toch al gezoend, dus dan mag dat toch wel? Nee, nee, dadelijk sta je voor paal. Hij vind je vast niks, met je plateaulaarzen. Afschuwelijk, vond hij ze.
Maar zo'n saai, standaard smsje is ook niet leuk. Misschien een pesterig smsje, een beetje stout. Of denkt hij dan dat je maar lomp bent?
Oke, oke, Sain, nu gewoon op verzenden drukken!
"Weltrusten, tapejongen! xx"
En dan maar wachten tot je iets terug krijgt. Wat is dat spannend zeg! En wat een teleurstelling als het je beste vriend is die je 'KAKHOOFD' smst omdat hij zich verveeld. Of een telefoontje van je stiefmoeder om te vragen of je mee uit eten wil. Je zou tou toch zweren dat hij het was!
Maar als het antwoord eindelijk daar is, ben je weer verzadigd. Een nieuwe lading vlinders is zojuist aangekomen!
"Ja, jij ook, natbedslaapster! xox"

Wanneer hij op msn is weet je niet of je hem wel meteen aan moet spreken. Komt dat niet opdringerig over? Dat is wel vervelend hoor, iemand die zich aandringt. Maar hij zegt ook niks tegen mij. Oh, help! Hij vind je he-le-máál niet leuk. Anders zou hij toch wel iets zeggen? Weet je wat? Misschien heeft hij mij gewoon niet online gezien. Hupakee, offline. En weer opnieuw aanmelden.
Gefeliciteerd! U bent gezakt naar niveau -35.
Je schaamt je rot.

__________________________

Ja, zaterdag een leuke jongen tegen gekomen. Beetje zatjes dus ik heb eigenlijk al met hem gezoend...
Maarja, hij zocht de volgende dag wél contact op. Misschien...heb ik geluk?

[Oke, nu snap ik er helemaal niks meer van. xD
In ieder geval ben ik dom, vandaar dat ik 'm dubbel heb geplaatst, oke?]
13 dec 2009 - bewerkt op 13 dec 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sain
Sain, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende