Barbie & Ken

Ken:

Ja hoor, ken je dat? Als je er net ff op zeg maar je allerslechtst uitziet, zie je één van de mooiste jongens voor je neus staan. Ja ach ja, niet echt te voorkomen als het je buurjongen is natuurlijk. Het kutte is alleen dat ik zeg maar 3 dagen daarvoor met hem had gezoend en ik daar dus stond met een 3 maten te grote regenjas, mijn moeder zei dat het zou gaan regenen, en ja een net uit bed look, want ja dat kwam ik ook.

Dus ik was gaan wandelen met 2 honden die veel te actief zijn voor hun doen en mij dus meesleurden achter de eenden aan, die hevig kwakend hun jongen proberen te beschermen die zeker al 2 dagen oud waren en waar ze er door die honden al 4 van hadden verloren. Nou ja als ik er niet bij was geweest om met mijn volle gewicht zonder in de sloot te vallen ze tegen had gehouden. Maar iig ik kwam dus terug en ja ik stond daar dus helemaal vies van mijn tocht door de jungle en dan staat hij daar ineens achter je. En je kent dat wel in films dat die vrouwen zich übercharmant omdraaien met hun zwiepende haren in de wind met een mooi muziekje. Ja nou ja pak dat beeld en dan met iemand met een regenjas, een net uit bed look, helemaal vies en dikke wallen.

Maar vanavond komt hij dus ook naar een vriendin van mij die alleen thuis is. Hij is sinds kort erg bevriend met een gozer waar mijn vriendin het van voor elkaar heeft gekregen om hem in 1 week tot haar vriend om te dopen. En dan is haar nieuwe vriend ook niet zomaar een jongen uit de grote pot, nee het is back to the ex. Nou is hij wat dikker en wat lelijker en heeft ie net wat te vet lang haar, hij bleek toch wel aardig te zijn, wat je soms dan toch ook wel weer kan waarderen.
Maar Ken komt daar dus ook heen en dan mag ik uit gaan leggen waarom ik er zo belabberd uitzag. Nou ja ik laat het weten waar ik met hem eindig vanavond.

Ciao
02 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van zusjevan
zusjevan, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende