Dom wijf, nachtzwemmen en stomen

Zaterdagavond:

We gingen indrinken bij één van de onbekende langharige kakkers van de vorige avond. Ik dacht in al mijn onschuldigheid dat het dezelfde zouden zijn van de vorige avond. Nou was dat ook zo, er waren er alleen nog wat meer bij.. Serieus het was echt een invasie. Ook dacht ik dat wij met zijn 4en de enige vrouwen zouden zijn. Nou was dat niet zo (jaja ik had het alweer mis), nee er was nog een meisje van 13 die echt te bezopen was.

Nou had één van mijn vriendinnen een fles breezer meegenomen met een rare smaak.. En ja ik weet dat breezer passé is. Maar toen kwam ze serieus als 1 of andere nobody naar buiten lopen en vraagt ze: "Oh mag ik alsjeblieft een slokje breezer van jullie atten?". Nou kreeg ze meteen een nee (uiteindelijk pakte ze het toch), maar ik kon echt mijn lach niet inhouden. Het feit dat ze zoiets aan ons durft te vragen, oké.. Maar dat ze denkt dat je één slok kán atten?? En dat ze dus voor die breezer kiest, die echt niet te zuipen was, en van ons was nota bene.. Nou echt lef zij.

Het leukste was toch wel, dat ze binnen een drank spelletje aan het spelen waren. Nou hadden wij een lege martini fles, die erg verleidelijk naar me keek om gevuld te worden met water.. Dus iemand anders opgetrommeld om die fles met water te vullen en aan die mensen binnen te geven om slokjes te kunnen atten.. Nou hadden die mensen (gelukkig) wel door dat het water was, maar je raadt het al, zij dus niet. Dus toen die mensen om haar heen luid proestend het spelletje meespeelde, was zij doodleuk dat watertje aant drinken. Ach ja, je moet je ergens mee vermaken toch engel?

Toen we richting stad gingen (zij ging niet mee btw), was er zo'n gozer (en ja ik ken hem al langer) die geen fiets had.. Ach ja joh mijn fiets kan alles hebben, is goed. Dus wij naar de stad, kwam ik mijn one and only kroeg gewoon niet binnen omdat de baas het leuk vond om zijn vaste klanten kwijt te raken. Na wat lolletjes met de teringrelaxte uitsmijter, hebben hij en de barmeid besloten om mij toch binnen te laten, ondanks het gezeik dat ze zouden krijgen als mister Dickhead terug zou komen.

Na iets te veel shotjes zou ik die gozer naar huis brengen en hij zou mij dan weer met de auto na wat ontnuchterd te zijn naar huis brengen. Goeie deal zou je zeggen, hoef ík iig niet te fietsen. Ik dacht dus dat dat allemaal geen kwaad kon, want ik ken hem al 3 jaar en hij heeft toch een vriendin.
Jaa je raadt het al ik had het een beetje mis, alweer.. (zaterdag was niet mijn minst naïeve avond geloof ik). We moesten onze tijd toch volmaken, dus heeft hij me zo ver gekregen om te gaan zwemmen. Met een 26 graden zwembad buiten en geen ouders in zicht, dacht ik ah joh waarom ook niet weer een ervaring rijker. Ik had gelukkig wel geregeld dat hij een "groot" t-shirt zou regelen zodat ik niet helemaal in mijn ondergoed hoefde te zwemmen. helaas was ik niet zo snugger bezig aangezien ik me niet had bedacht dat dat shirt uiteraard omhoog zou gaan als ik dat zwembad in zou duikelen. Nou ja verder niets aan de hand, we waren er toch best snel uit, aangezien het wat mij betreft nog steeds te koud was.

Dus op naar de stoomcabine. Dus ik weer in al mijn onschuld meegegaan, ik dacht dat nog steeds alles veilig was met die vriendin van hem. Ja niet dus, hij kwam echt te dichtbij, zijn hand ging te ver omhoog en hij wilde wel heel graag dat ik mijn bh uitdeed.. Altijd leuk zulke vrienden.

Na nog een hoop gezeik en ik mijn arrogante blik te veel uitgeput heb, zouden we naar huis gaan. Maar natuurlijk paste mijn fiets NIET in de auto. Oftewel die tijd doorkomen was totaal nutteloos! Nou kreeg ik ook de stempel saai op mijn voorhoofd gedrukt, omdat hij vond dat ik mijn handen wel iets meer had kunnen gebruiken. Nou niet mijn voorbeeld van de ultieme avond. Maar tot overmaat van ramp konden we alsnog helemaal naar de andere kant van Onsdorp fietsen met de ochtendvogels in onze nek hijgend.
Het enige dat ik nu nog moet doen is uitleggen aan mijn moeder hoe ik mijn bh zo nat heb gekregen, maar die is hoop ik al wel opgedroogd en ik heb haar gelukkig nog niet gezien.
Dus conclusie, vertrouw ook geen mannen met een vriendin en lang haar.

Ciao
04 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van zusjevan
zusjevan, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende