Vervolg: Barbie & Ken

Oké om dan toch maar ff de day after aan jullie te verkondigen zal ik ff uitleggen hoe mijn vrijdagavond verder is verlopen.
Ik kwam daar dus aan bij die vriendin van me, en hij zat daar.. Maar ja niet alleen, nee hoor.. Er was ook nog een hele gang bang van kakkers. Dus ik mezelf een weg gebaand tussen de langharige, kwam ik eindelijk op een bank terecht. Hij kende ze ook allemaal niet dus hij was aardig stil, net als ik aangezien ik van de helft de naam al was vergeten. Nadat ik even later van de wc terugkwam hadden ze het zo voor elkaar gekregen dat hij op de bank zat ipv op de stoel en dat ik daar wel naast moest gaan zitten omdat een paar houten planken onder je reet toch net iets minder aantrekkelijk was.
Maar ik ga met hem praten, ja logisch toch, en toen kregen we als gewoonlijk een te intellectuele discussie met een te nutteloos onderwerp. Hij vond dat er een diepere betekenis moet zitten achter een film, en ik vond dat je ook best een film kon kijken met je verstand op nul en blik op oneindig, lekker onderuit gezakt op de bank. Nou ja toen zouden we naar de stad gaan, maar die kerel had dus zijn fiets niet bij, dus mocht ik hem maar mee achterop nemen, ach ja achterop, ik bij hem achterop. Vond ie als gewoonlijk niet zo'n strak plan omdat mijn zadel net iets te ver omhoog staat naar zijn zin. Maar ja ik mijn zin natuurlijk. Maar in de stad aangekomen was ie eigenlijk meteen weg met twee wijven, dacht ik althans. En toen we naar huis gingen, mocht ik maar op hem wachten omdat dat arme jongetje anders moest lopen.
Uiteindelijk is de avond nog best voordelig afgelopen, ik heb mijn modeschandaal niet hoeven uitleggen en hij was pas om half 6 's ochtends weg.

Ciao
04 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van zusjevan
zusjevan, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende