Postbode

Vanochtend moest ik werken. Achter de kassa bij de Appie, ja als een echt kassameisje zegt mijn favoriete kassatje, net als alle andere, blieb blieb. Alleen buiten het feit dat het ochtend was kreeg ik ook na 3 kwartier al pauze waardoor ik dus nog 3,5 uur aan één stuk door moest knallen.
Maar iig ik kreeg oa een postbode aan mijn kassa die sowieso altijd wel gedag zegt als ik hem tegen kom wanneer ik niet aant werk ben, maar hij toonde wel veel interesse. Hoewel ik daar op de vroege ochtend niet heel erg van gediend ben, was de afleiding van mijn in het hoofd doordringende blieb toch best aardig.
Toen ik 's middags thuiskwam van net een studiemiddagje te hebben gehouden, lag daar mijn giro-afschrift op mij te wachten. Nou word ik daar niet bepaald warm van, is nooit goed nieuws namelijk, maar er stond een hartje op geschreven (dacht ik althans) geschokt! Dus best geinig, maar volgens mij hebben wij een vrouwelijke postbode, maar mijn moeder zei dat we ook een mannelijke in de straat hebben wonen maar die heeft een kind. Nou ja wha eva, wilde het ff met jullie delen.

Ciao
06 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van zusjevan
zusjevan, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende