Lang Leve AH

Ja ik werk bij de appie, maar ik vraag me dus af of ik de enige ben die in zo'n niet personeels vriendelijk filiaal werkt. Mijn pauzes.. uh ja.. die krijg ik niet, ze krijgen het voor elkaar om je zo in te plannen dat je zoveel mogelijk uren maakt zonder dat ze een kwartier niets aan je hebben.
Maar dat is nog niet het ergste. Ik stress hem als de gekste voor mijn examens en had dus al 2 keer vrij gevraagd en ze vorige week nog ff eraan herinnerd dat ik dan echt alleen op zaterdag mijn contracturen wil maken. Maar nee hoor ik sta ook op maandagavond en donderdagavond ingepland! Buiten het feit dat ik het niet eens haal om dan op tijd bij de appie te zijn, is het toch gewoonweg belachelijk! Je studeert toch om niet je hele leven achter de kassa te hoeven zitten?!

Nou ja dus ik met de teamleider van vanavond, ff dat andere wijf afgezeken dat ze het wel heel bont maakt. Want ja ik werk toch wel altijd, ik werk toch wel voor anderen, ik werk toch wel langer, ik zeur ook niet de hele tijd, kom dan gaan we ook gewoon geen rekening met mij houden geschokt!
Nou ja, nu mag ik dus lekker zelf vervanging gaan regelen voor de maandag, want de donderdag is gelukkig al gelukt. Maar als het niet lukt dan zoeken ze het maar uit, ik ga niet elke keer hun probleempjes oplossen als zij in de stress zitten. Pff, de bastards. Maar ja ik ga dus ff opstandig zijn, en kijken hoe ze daar dan op reageren.. Het is niet zo dat ik die paar euro's niet kan missen. Daarbij bedenk ik me nu, dat ik dat baantje eigenlijk niet eens nodig heb, dus als ze me willen houden daar, mag ik toch wel iets meer respect? Alsof ik mijn school op mijn slofjes kan halen, die heeft duidelijk geen diploma cool!.

Ciao
08 mei 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van zusjevan
zusjevan, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende