Bericht

Moet zo alweer weg, helaas geen tijd meer om priveberichtjes te beantwoorden maar thanks weer voor de lieve berichtjes.

Na alle achterlijke berichten die erbij gekomen zijn zou ik natuurlijk een screenshot kunnen maken van het feit dat ik wel al die pb's heb gekregen. Maar waar gaat dit nog over. Ook al kom je met bewijs aan, mensen maken er toch hun eigen verhaaltje van. Ze is verkracht en schrijft erover geschokt Woooow das vreemd anno 2011. En ja wat vreemd dat je erover schrijft in je dagboek. Ik ben echt de enige die dat doet...

Slaat natuurlijk helemaal nergens op.

Wat ik zie is dat die mensen bepaalde dingen die ik heb gezegd op dingen die weer naar mij geschoven waren, toen k het kliekje over me heen kreeg nu naar mij proberen terug te schuiven om erbij te horen en het op te nemen voor hun vriendinnetjes.

De dingen die er werden gezegd deden me eerst pijn. Maar dat gebrabbel wat nu aan de gang is, natuurlijk met mijn naam vetgedrukt in de titel is doet me werkelijk niets.

Heb inmiddels een bericht van Dex gekregen en het gedeelte waar ik het eerder over had blijkt los te staan van deze site. Of het mijn ex nu wel of niet is, dat is voor mij nog niet 100 procent duidelijk maar wat nu wel vast staat is dat hij niet in mijn LL zou kunnen komen. Had het eerst na kunnen vragen maar dacht dat MD niet zomaar info zou geven over collega's. De 2 eigenaren hebben verder geen collega's op deze site dus ik heb me vergist.

Had dit natuurlijk eerst na kunnen vragen. Dan zou ik weer gezien worden als iemand die der ex zwart maakt. Vandaar dat ik ervoor koos duidelijk erbij te zetten dat het hier niet over de eigenaren ging maar het voor mij niet meer goed voelde.

Enfin, moet nu echt gaan en bedankt weer voor alle lieve berichtjes knipoog verliefd
06 aug 2011 - bewerkt op 06 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Borderline
Borderline, vrouw, 40 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende