Aandachtshoer ? Edit

Ze noemen me een aandachtshoer. Maar waarom zijn het juist de mensen die mij zo noemen die elke keer weer zoveel aandacht aan mij schenken knipoog Waar ik zelf niet om vraag. Komen die niet gewoon zelf aandacht tekort ? En zijn ze niet gewoon strontjaloers omdat veel mensen mijn verhaal willen lezen ? Ben ik daarom een aandachtshoer omdat ik vaak in de meest gelezen lijst sta ?

Weet je hoe het voelt om als kind van 13 jaar misbruikt te worden en niet beter weten dan dat er je hele leven misbruik van je word gemaakt ? Die zielige figuren die mij daarop aankijken, of op proberen te pakken hoe zouden die het vinden als hun eigen kind of wie dan ook die dicht bij hen staat zoiets overkomt ?

Dit is overigens voor de duidelijkheid bedoeld voor de mensen die mij nu voor hoer en dergelijke uitmaken, mij op dat verleden proberen te pakken.
Vind dat die mensen behoorlijk ziek en laag bezig zijn. Dat hing me dus al langer de strot uit > zie vorige verhaal. Makkelijk vanachter je computertje, met z'n allen op 1 persoon duiken. MD zelf doet niks tegen onderlinge ruzies, wat ik kan begrijpen. Al zie ik dit niet als een onderlinge ruzie, meer als een stelletje idioten die bepaalde mensen graag weg willen treiteren.

Mijn vorige verhaal is ergens op gebaseerd. Ik heb niemand vals beschuldigd. Er heel duidelijk bijgezet dat het in ieder geval niet de eigenaren betreft. Een derde persoon met dezelfde nickname als mijn ex. Heeft totaal niets met aandacht trekken te maken, eerder met mezelf in bescherming nemen gezien die persoon al eerder heeft lopen dreigen. Mensen die beweren dat ik geen bewijsmateriaal heb, dat heb ik wel. Al zijn mails zijn bewaard. Ten tweede heb ik zijn naam genoemd, "op het moment van ontdekking" niet zijn nickname dus en werd er op gereageerd. Dat het inderdaad die persoon betrof. Toch vertelde Dex mij dat er niemand anders is dan de 2 eigenaren. Dan ben ik of in de maling genomen of ze hebben inderdaad 1 persoon over het hoofd gezien maar dat krijg ik misschien nog te horen. De desbetreffende persoon heeft op een andere site "dezelfde werkzaamheden" uitgevoerd onder dezelfde nickname en daarom leek het mij geen twijfel mogelijk dat het niet om mijn ex zou gaan. Mocht blijken dat het toch allemaal een misverstand is geweest dan zal ik dat uiteraard rechtzetten.

Het is sowieso totaal niet mijn bedoeling geweest zoals sommigen roepen om MD in een kwaad daglicht te zetten want ik denk dat iedereen wel kan aannemen dat mijn ex dit verhaal niet tegen de eigenaren heeft verteld. Dat zij dus sowieso totaal geen weet hiervan hadden en mijn ex is iemand waar je zoiets totaal niet zou achterzoeken. Het is al een tijdje geleden dat ik het heb ontdekt maar het bleef me niet lekker zitten. Daarbij gebeurden er ineens bepaalde dingen. Na een periode dat er niemand meer aan mijn deur kwam stond er ineens enkele weken achter elkaar iemand aan mijn deur te bellen. Ondanks dat ik niet open deed bleef die persoon telkens terugkomen. Mensen die mijn verhalen hebben gelezen weten dit waarschijnlijk nog wel. Die weten waarschijnlijk ook nog wel dat ik eerder schreef over mijn angst. En dat er ook een pooier op me was afgestuurd.

Deze week heb ik daar goed over nagedacht en bedacht me dat het heel goed zou kunnen dat het van mijn ex afkomt. Hij heeft me nog lange tijd via de mail gestalkt en er is een kans dat hij nog steeds mijn adres heeft. Als hij dus in mijn dagboek kan lezen dat er allerlei dingen gebeuren en hier toevallig op vakantie is kan hij natuurlijk denken hey grappig zij is bang, laten we haar ff de stuipen op het lijf jagen. Ik kan het mis hebben wat dat betreft maar überhaupt, alles staat hier open en bloot en hij weet waar ik woon. Op de site waar hij eerst werkte vond hij het altijd leuk als er rellen ontstonden. Daar genoot hij van. Vandaar dus dat ik het allemaal niet meer vertrouwde. Er gebeurden ineens teveel dingen tegelijk. Mensen kunnen het para noemen, ik noem het voorzichtig. Zeker na alles wat er al is gebeurd. Het is genoeg geweest. Ik schrijf openbaar en de kans om herkend te worden is er altijd. En de gevolgen daarvan zijn voor mijn rekening.

Dat was de reden dat ik ineens het besluit heb genomen weg te gaan. Iemand zoals hij zou misbruik kunnen maken van mijn dagboek. En ik vond dat mijn lezers recht hadden te weten waarom ik ineens dat besluit heb genomen. Zonder namen te noemen. Zonder iemand te blamen. Puur voor mezelf wou ik niets meer met deze site te maken hebben omdat ik daarmee mezelf in gevaar zou brengen. Alle mailtjes van hem zijn bewaard dus mensen kunnen nu beweren dat ik maar wat uit mijn nek klets maar ik heb keihard bewijs.

Ik ben gaan twijfelen door de reactie van Dex. Het is allemaal erg toevallig maar ik kan ernaast zitten, dat besef ik me ook. Door alle lieve reacties ben ik ook gaan twijfelen. Het voelt alsof ik bepaalde mensen in de steek laat. Mensen die wat hadden aan mijn verhaal en er iets van konden leren. Zodat zij niet de dingen zouden meemaken die ik meemaakte en niet dezelfde fouten als mij zouden maken. Dat was het hoofddoel van mij. Als je je ergens niet goed bij voelt doe het dan niet. Je hebt er alleen jezelf mee uiteindelijk. En ga niet zomaar met iemand mee die je niet goed kent. Voor je het weet zit je opgesloten en erger. Laat dat jou niet overkomen.

Mensen roepen van alles en dat mogen ze doen, alleen ik weet hoe het echt zit. Dat ik aandacht vraag, this is my life. Wat ik hier schreef gebeurde er in mijn leven. Maar je ziet het wel, overal liggen mensen op de loer die je er in negatieve zin op proberen te pakken of je een aandachttrekker noemen. En dat vind ik zo jammer van deze site. Het valt wel heel erg op dat het elke keer weer hetzelfde groepje is of "vrienden van". En nu nog steeds. Een achterlijke reactie en vervolgens direct a la minute geblokkeerd. Te kinderachtig voor woorden. Of gauw terugkomen onder een andere naam. Mensen die helemaal niks alleen kunnen of durven. Een ander de grond in moeten boren om zichzelf beter te voelen. Als ze het niet kunnen winnen direct beginnen te schelden. De lijst met lui die aandacht proberen te trekken :

ViveLeHans
Nightfall
rockduckie/Randomness
LSDsuicide
Hedgehog
Dead-poet/antifa
Yuria

En nu een kleine greep uit de lijst met beste MD vriendjes van "Stoko", waar ik al eerder een verhaal aan gewijd heb, zonder namen te noemen maar sommigen wisten direct over wie ik het had engel :

Yuria LSDsuicide Hedgehog

En nu een greep uit het lijstje mensen die zich bemoeiden met mijn verhaal over "Stoko"

Hedgehog
ViveLeHans
Randomness

En dan nog gaan huilen en miepen nee hoor wij hebben een eigen mening. Nee hoor wij vormen geen kliekje. Nee hoor wij stoken de boel niet op.

bah!

Al dat negatieve gedoe gaat vanaf nu direct de prullenbak in en op de negeerlijst.
04 aug 2011 - bewerkt op 05 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Borderline
Borderline, vrouw, 40 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende