Foto's en bewijs. Never call me a liar again...



Deze is voor die smerige typjes die mij proberen zwart te maken en voor hoer, leugenaar en what else uitmaken. Wat mij allemaal is overkomen is volgens die figuren de normaalste zaak van de wereld en ik moet me niet aanstellen. Maar o wee als hun vriendinnetje een zere teen heeft, dan staat de wereld op zijn kop. Meelopertjes die zelf al getraumatiseerd raken door een mug. Dat die dombo's niet kunnen vatten dat ik het hier nog steeds moeilijk mee heb en aankomen met hun "achterlijke meningen" zegt genoeg over hun denk ik. Carootje met der geloofwaardigheid. Om te kotsen gewoon dat die mensen mij zo ver drijven dit alles weer boven te halen... Ga nou die geloofwaardigheid van je maar heel gauw door je eigen plee spoelen.


De verkrachting in 2002 :








De map met alle bewaarde brieven die ik kreeg tijdens mijn tijd in 1 van de gesloten internaten :







Brief van de vriendin op wiens katjes ik paste toen ik werd opgepakt. Zo lief om weer terug te lezen. Blijf van de drugs en ga weg bij je ex luid haar boodschap. En het precieze tijdstip plus seconden kon ook niet ontbreken nahnah :





Deze tekens hadden we toen verzonnen voor de katjes :




En niet te vergeten mijn ziekenhuismapje knipoog







De email van mijn ex waarvan ik vermoed dat hij ook hier op MD aanwezig is en als ik dit zo weer terug lees zie ik veel herkenning met deze situatie.

----- Original Message -----
From:
To:
Sent: Sunday, January 13, 2008 6:50 PM
Subject: Re: Over laatst

B ik zeg het nog 1 keer : met jou hoef ik niet meer te praten.
Je hebt al genoeg verpest.

From:
Sent: Sunday, January 13, 2008 6:48 PM
To:
Subject:

Zou je me even willen toevoegen op MSN? Dan praten we er ff over...


Met vriendelijke groet, B



"De informatie in deze mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en bevat mogelijk vertrouwelijke informatie. Het is voor een ander dan de geadresseerde niet toegestaan de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te verspreiden of anderszins te gebruiken. Indien deze mail u bij vergissing bereikt, stel dan de afzender hiervan op de hoogte en verwijder de mail van uw systeem. De inhoud van de e-mail kan onjuist of onvolledig zijn. Aan de inhoud van de e-mail kunnen geen rechten ontleend worden.

The information in this e-mail is meant for the exclusive use of the addressee and may contain confidential information. No part of this information may be made public, copied, spread, or used in other way, by anyone apart from the addressee. If this mail should reach you by accident, inform the sender and remove the mail from your system. The contents of the e-mail may be wrong or incomplete. No rights can be derived from the contents of the e-mail."


----- Original Message -----
From:
To:
Sent: Sunday, January 13, 2008 6:41 PM
Subject: Re: Over laatst

Moet jij eens even heel goed luisteren.
Als jij vind dat het allemaal geheel ten onrechte is gegaan denk dan even terug aan wie het nu eigenlijk ligt dat ik zo behandeld word
Daarnaast was mijn .... op het moment dat jij weer even actief was op .... als... en heb ik uit zeer betrouwbare bron
vernomen dat jij heel toevallig net daarna te horen hebt gekregen nooit meer als ... te mogen functioneren en dat lijkt me niet voor niets.
Dat jij mij toen hebt laten barsten voor een kind van 16, dat moet je zelf weten. Wees dan ook zo'n vent om dat toe te geven.
Wat deed jij echter ? Weet je nog, toen je me afzette bij mijn werk en dat ik moest huilen omdat ik het zo verschrikkelijk vond ?
Wat voor een achterlijk en vooral zeer kinderachtig figuur ben je dan terwijl je weet hoe moeilijk het allemaal voor me was, hoeveel verdriet ik ervan had, jij mij daarnaast ook nog eens keihard bedonderd wat ook pijn deed dat juist jij dan zulke onzin verhalen gaat uitkramen zodat ik niet meer op kan komen omdat JIJ iedereen tegen mij hebt opgezet door hun te gaan vertellen dat je niets af wist van het werk dat ik deed en mij als een grote leugenaar neer te gaan zetten enkel om je eigen goed te praten tegenover anderen. Terwijl jij de enige was die heel fout is geweest door achter mijn rug om met een veels te jong meisje aan te gaan pappen. Maar goed, inderdaad het was allemaal over en eigenlijk onbegrijpelijk maar ik hield contact met jou. Nadat mijn... zomaar ineens was verwijdert heb ik een nieuwe aangemaakt. Deze bestond inmiddels ook al een tijdje en van die had ik geen last meer verder dus ik dacht dat het wel over zou zijn. Ik was al tig keer onder .. in de ... geweest terwijl er ook was en toen ik nog onder in de .. kwam zei ze verder nooit meer iets. Tot die ene ochtend laatst. Ze was nog geen seconde in de .. en meteen begon ze ineens tegen mij te miepen. Haar vriendjes en vriendinnetjes waren ook online en met z'n allen maakten ze me uit voor de meest erge dingen die echt te ver gingen. Zelfs de dood werd mij toegewenst. Na het de hele tijd gepikt te hebben en netjes te blijven bleven ze mij uitdagen en op het moment dat ik wat vervelends terug zei haalden ze ineens een ... erbij. Dit dus terwijl ze juist al een uur met z'n allen tegen mij alleen bezig waren. Notabene IK kreeg een waarschuwing. Onterecht. Net zoals mijn ...ONTERECHT zomaar ineens was verwijdert. De ... zei tegen mij : kan het wat minder waarop ik hem zei ja inderdaad, kan het wat minder met z'n allen tegen mij alleen waarop ik meteen heb gezegd laat het maar ik haal m'n eigen wel weg. Omdat dat niet lukte heb ik mijn tekst en foto''s verwijderd en besloten dat als het op zo'n oneerlijke manier gaat en de .. zelfs mee gaan doen met dat kinderachtige gedoe, ik niet meer op.. zal komen (hebben jullie je zin nog gekregen ook) en ook alle contact met jou te verbreken omdat jij degene bent die ervoor heeft gezorgd om mij in een kwaad daglicht te zetten.
Dan kan jij wel mooi vertellen dat het nu over is maar jij hebt nooit iets rechtgezet.
Jij hebt nooit tegen die lui verteld : ik wist heel goed dat ze dat werk deed, ik heb haar er notabene zelf huilend daar afgezet.
In plaats van toe te geven wat voor een eikel je eigenlijk zelf bent, want dat moet je wel zijn als je je eigen vriendin huilend bij zo een tent kan afzetten en haar vervolgens keihard laten zitten voor een veel jonger meisje, die je alles geeft terwijl je mij dat werk liet doen dat heb jij nooit aan iemand verteld. Geef mij dan 1 reden waarom ik nog contact met jou zou moeten houden.
Een echte vriend had zoiets namelijk nooit gedaan en als die dat al wel had gedaan, dan had ie het in ieder geval recht gezet.
Dat ik mijn website promoot dat lijkt me vanzelfsprekend. Ik zet me namelijk in voor vermiste kinderen.
Daarom was ik ook zo blij met mijn .., omdat ik daar inmiddels iets had opgebouwd die ook allemaal mijn site bezochten.
Omdat al deze mensen door heel nederland verspreid zaten was dat heel gunstig voor de vermissingen want die werden ook bekeken door een groot deel van hem en zo werd de kans veel groter dat vermissingen opgelost zouden worden. Nu word ik belachelijk gemaakt en mijn site ook terwijl ik daardoor al een heleboel vermissingen heb kunnen oplossen inmiddels.
Ik heb er geen woorden voor en ben totaal op ... afgeknapt hierdoor en omdat er zulke kinderachtige mensen en ... zitten kom ik er niet meer.
En denk niet dat ik ooit nog contact met jou wil, dat lijkt me overigens volkomen terecht. Het is niet over zolang jij je eigen leugens volhoud.



Dat wou ik nog even rechtzetten knipoog
Aju paraplu

05 aug 2011 - bewerkt op 05 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Borderline
Borderline, vrouw, 40 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende