Nee ik ga ;)

Mensen blijven zich druk maken om mij. Tegenwoordig vink ik "geen reacties" aan. Krijg zoveel positieve pb's en wil niet dat die mensen hierin betrokken raken. Zodat het ook voor hun hier verpest word. Wat gezien het niveau van sommigen hier vrijwel zeker zal gebeuren wanneer ze in het openbaar op mijn verhaal zouden reageren.

Je ziet in ieder geval wel dat je hier niet jezelf mag zijn en niet mag schrijven wat jij wilt en wat jou overkomt. Wat jij voelt. Laat deze hele rel direct een waarschuwing zijn voor een ieder. Terwijl ik het had over een ex vanwaar ik vermoedde dat hij hier aanwezig was, die het al langer op mij gemunt had en om die reden ervoor koos weg te gaan maken zij deze site pas echt kapot met hun eigen gedrag.

Dit is geen dagboeksite. Dit is een site waar je het enkel kunt hebben over pijn in je grote teen. Of kunt meedoen aan de day 1, 2, 3 enz fotospelletjes. Dit is een site waar mensen niet aangepakt worden op de treiterijen. Zodat je zelf moet terugslaan en jezelf verdedigen. Dit is een site die mensen met het lef open en bloot over hun leven te vertellen aangepakt worden door de figuren die dat lef niet hebben. Dit is een site dat wanneer jij schrijft hoe zwaar je het al hebt en hoe je getreiterd word ze jou daar juist op zullen pakken.

Een beetje van dit niveau :



O wee als je ook maar iets terugzegt. Dan heb jij het helemaal gedaan.

Mensen die jou naam gebruiken en in de reacties zetten hoe trots ze zijn dat ze jou naam hebben misbruikt. Dat het werkte. Dat ze daardoor stemmen hebben gekregen en veel meer views dan ooit tevoren. Mensen die zodra ze genoeg stemmen en views voor zichzelf hebben geregeld snel het verhaaltje weghalen. Nadat ik heb gemeld hoe ziek ik het vond zoiets over mijn rug te doen. Een persoon die zo slim is om haar naam en bedrijfsgegevens erbij te zetten. Zodat ik haar kan laten zien hoe het is misbruik van iemand te maken. Maar dan is het niet meer leuk. Zij heeft haar doel bereikt. Zij heeft genoeg stemmen verzameld en haar vriendinnetje een kaartje voor een festival. Nu kan mijn naam worden weggehaald en moet ik a la minute haar naam weghalen.

Mensen die je zogenaamd ongeloofwaardig vinden maar wel stuk voor stuk elk verhaal hebben gelezen. En die ondanks het keiharde bewijs je nog ongeloofwaardig vinden. Zegt meer over hun dan over mij i guess.

En weer iemand die je te kakken zet in een verhaal. Direct weer 20 man over je heen die vrijwel allemaal stil worden wanneer je er zelf eens een pittige reactie op geeft. En uiteindelijk als ze hun doel niet kunnen bereiken, ze het niet kunnen winnen word dat verhaaltje in 1 klap gauw verwijderd.

Ik probeer mijn verleden te verwerken en alle trauma's. Om maar niet te spreken over de situatie waar ik momenteel in zit in dit dorp. Ik zit in spanning. Hoe gaat het aflopen met de knobbel in mijn borst en wanneer krijg ik die beenmergpunctie en krijg ik dan inderdaad te horen dat ik chronische leukemie heb ? Over een maand moet ik terug naar de internist. In december weer een echo van mijn borst laten maken, dat moest elk half jaar.

Alles moet om mij draaien en ik ben een aandachttrekker volgens een aantal hier. Terwijl de mensen vanwaar ik hou en die van mij houden van niets weten. Omdat ik niet wil dat ze zich zorgen maken en zich kut voelen.

MD was mijn enige uitlaatklep.

En om heel eerlijk te zijn begrijp ik niet waarom die mensen willen dat ik me nu druk moet maken over wat zij allemaal van me denken. Dat ze gaan piepen dat ik hun op negeer heb gegooid omdat ik juist degene ben die negativiteit mijd. Vanaf de eerste dag dat ik hier ben wilden bepaalde mensen me hier weg hebben en er zijn vaker dingen voorgevallen. Elke keer weer uit dezelfde hoek. En dat noem ik geen toeval meer. Om mij te pakken liegen ze gewoon keihard en zitten allemaal in de kliekjesontkenningsfase. Weer een leuk woord waar jullie onderling grappig over kunnen gaan doen.

Die figuren zeggen die dingen alleen omdat ze je zwart willen maken en pijn willen doen. Dat weet ik heel goed. Maar ik vind het in 1 woord ziek. Dat zijn mensen die jou verhaal enkel lezen om je achteraf als je het al allemaal niet meer ziet zitten er nog een schepje bovenop komen doen.

Gisteren schreef ik nog dat ik wou blijven. Dat was enkel omdat ik wou laten zien, ik laat me niet wegjagen. En dat laat ik ook niet. Toch ga ik weg. Een site die zulke dingen tolereert daar wil ik niet langer blijven. Zieke mensen kunnen hier hun gang gaan en dit is gewoon ziek. Dit is ook geen lolletje meer. "Grapjes" maken over de prostitutie en verkrachting. Met een knipoog naar mij. Me telkens voor hoer uitmaken. Omdat ze door mijn verhaal mijn zwakke plek kennen.

De verkrachting vond ik vast lekker. Hahaha wat een aandachtshoer.

Ik zie dit een keer verkeerd aflopen. Ik ben sterk. Heel sterk. Maar ik weet dat dit niet alleen mij overkomt en is overkomen. Die treiterijen zijn al zolang aan de gang, zelfs tegen kids.

Dit word dus nu echt mijn laatste verhaal. Heb de hele tijd zitten twijfelen want ik heb meer positieve dan negatieve berichten gehad. Mensen die me allemaal steunden. Mensen die me probeerden overhalen toch te blijven. Ik blijf, ik ga, ik blijf.... Nee ik ga... En nu uiteindelijk : ik hou de eer aan mezelf en ga.

Dus Chokoverliefd je kan opgelucht zijn en bij deze maak ik je nog even wat populairder. Waarom geef je geen feestje om iedereen te bedanken ? Vanaf de eerste dag probeerde jij me hier weg te krijgen omdat je bang was je populariteit te verliezen. Want alles moet om Choko draaien. Iemand die zichzelf heel wat vind. Een verhaal in het algemeen zonder namen te noemen maar iedereen die direct wist over wie ik het had. Inclusief mevrouw zelf die blijkbaar al mijn verhalen nog schijnt te lezen. En wat bleek het nog steeds met vriendjes en dinnetjes over mij had. Wachtend op een moment waarop het gestoorde wijf samen met haar zwaar gestoorde kliekje aan de missie voorgoed wegtreiter kon beginnen. Nee ik spaar nu ook niemand meer. Dit is gewoon echt niet meer normaal. Ik laat dit zo staan maar log niet meer in. Heb mijn account zo ingesteld dat ik geen priveberichten via de email krijg zodat ik niet meer zinloze discussies als deze hoef aan te gaan :

Prive bericht van __Miauw verstuurd op maandag 8 augustus 2011 om 19:28.
Nee. Ik bedoel jou, met alles wat je schrijft. Ik snap dat je veel meegemaakt hebt, maar dit is niet de manier om ermee om te gaan. Ik heb het zelf ook niet makkelijk gehad (hoewel jij het erger hebt gehad denk ik), maar ik heb geen zelfmedelijden nodig om verder te gaan. Sterker nog, je komt niet verder als je alleen bezig bent met hoe zielig je bent. Maar goed, als dat mij kortzichtig en simpel maakt, so be it. Ik ga tenminste verder, terwijl jij leeft in het verleden.

Verstuurd prive bericht aan __Miauw verzonden op maandag 8 augustus 2011 om 19:33.
Blijkbaar heb jij erg weinig meegemaakt en kun jij je totaal niet in mensen verplaatsen. Iemand die anderen gaat vertellen hoe zij met de dingen om moeten gaan en hoe goed je jezelf vind. Nee dan ben je een lekker slim figuur.

Als je de kans niet krijgt dingen te verwerken omdat er constant nieuwe bijkomen. Niet meer normaal de straat op kan zonder achtervolgd te worden. Je je niet veilig kunt voelen in je eigen huis. Bang moet zijn voor iemand die tot 2 jaar cel is veroordeeld maar je heeft beloofd je dood te maken zodra je de politie zou inschakelen dan kun je gewoonweg niet verder met je leven.

Misschien kortzichtige personen zoals jij wel, in je eigen fantasiewereld.


Ik zink tot hun zwartmakerij zullen mensen zeggen. Zij willen laten zien wie ik ben. Ik laat nu zien wie zij zelf zijn. Maar dan wel zonder poespas. Zonder leugens.

De volgende persoon behoorde inderdaad tot het kliekje en zat achter mijn rug om nog steeds mee te giechelen etc met haar vriendjes.

Heey,

Ik heb nooit gereageerd op je verhaaltjes, berichten of wat dan ook...
Ik geef eerlijk toe, ik heb niet veel van je gelezen, tot gisternacht en vandaag dan..
Ik snap dat het moeilijk voor je is, met alles wat je hebt meegemaakt..
Je zou misschien kunnen zeggen dat ik ook bij het wel bekende "kliekje" hoor, omdat ik een aantal in het echt ken..
Maar ook mensen in dat "kliekje" hebben verschillende meningen..
Zo ik ook..

Ik kan begrijpen dat het moeilijk voor je is omdat mijn vriend op zijn 12e ook misbruikt en verkracht is..
en dat is een aantal maanden pas uitgekomen..
Wat jij hebt meegemaakt is anders, tuurlijk.. alles wat verschillende mensen meemaken is anders.
misschien even erg, of erger, of minder erg..
Maar dat maakt niks uit! Het is sowieso erg voor degene die het heeft meegemaakt..
Zo ook voor jou!
Ik heb zojuist een verhaaltje van je gelezen waar je dingen hebt verteld van wat er allemaal gebeurt is in je leven..
En het shockeerde me echt..
Ik schrok zo erg dat de tranen in m'n ogen schoten..
Dit moet zó verschrikkelijk moeilijk voor je zijn..

Maar als iemand dan een reactie schrijft, en die is in jouw ogen negatief, zou je misschien eerst kunnen vragen wat ze ermee bedoelen, in plaats van je gelijk aangevallen te voelen..
En dan nog, als ze het wél negatief bedoelen, wat dan nog..
Laat ze lekker negatief over je praten..
Jij weet toch zelf dat je goed genoeg bent?
Jij weet toch wat je hebt meegemaakt?
Laat ze lekker zeggen dat je liegt, dat je een hoer bent..
Je weet zelf dat je daar niet voor gekozen hebt..

kijk, ik snap best als ik nu ook op de negeer verdwijn..
Maar ik heb vannacht niet kunnen slapen door deze "ruzie"..
Ik heb een aantal uren wakker gelegen, nadenkend over hoe ik het zou kúnnen oplossen..
Maar dat kan ik gewoon niet..
Dat ligt niet aan mij..
En als je me nu op de negeer wil zetten vind ik dat goed,
Ik weet dat ik een zeikwijf ben, die er niet over uitkan dat er weer zo'n nutteloze ruzie op md ontstaat door een misverstand..
ja, zo ben ik..
Dus doe ermee wat je wil, of doe er niks mee..
Maar ik ben m'n verhaal kwijt!

Groetjes,


De wel oprechte berichtjes die er nog zijn bijgekomen :

Even een berichtje voor je vrolijk
Ook nog even een berichtje, al ken je me misschien niet zo goed... Of helemaal niet...
Ik wil even zeggen dat ik respect voor je heb. Ik las je heel vaak (niet altijd want ik vergat je elke keer op m'n volglijst te zetten, omdat ik snel eens over MD ging want tijd had ik niet echt...) en ik vind het heel spijtig wat er laatst gebeurd is, en dat je er mee stopt. Ik hoop dat je je beter gaat voelen als je van de personen die zo tegen je doen af bent, want ik wens je echt het allerbeste toe.

Groetjes, verliefd
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Hai meid!

Nog een keer even een hart onder de riem van mijn kant. Wat een gedoe is hier gaande! Probeer je er niets van aan te trekken en neem de rust die je nodig hebt. Ik wens je het allerbeste toe!

Liefs!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
ook ik las je
en ik ga je missen. Ik weet niet zo heel veel over Borderline maar jij maakte dingen altijd behoorlijk inzichtelijk.

Ik vind het kut voor je dat je zo benaderd bent op mD. Kleingeestigheid ten top weer.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

weg
Hey,

ik vind het jammer dat je weg gaat, maar ook erg terrecht.
ik las veel van je verhalen en ik vind het best wel erg dat je een verhaal moet neer zetten waar alle feiten in staan, aangezien anders mensen je niet geloven.

ik hoop dat je je verschikkelijke ervaring een plekje kan geven en de pijn minder gaat voelen, ondanks dat ik zelf ook wel weet dat dat ontzettend moeilijk is.

vergeet niet dat mensen die hier op md zitten niet alles willen geloven en daardoor hun eigen waarheid maken. ik snap dat dat ontzettend pijn doet, vooral als je je verhaal kwijt wil en ze je niet geloven of erger nog zelfs zeggen dat je een leugenaar bent. Kijk naar de mensen die je hier niet geloven, kennen ze je echt? weten ze wie je bent? Waarschijnlijk niet anders hadden ze je wel geloofdknipoog. Gelukkig zijn er altijd wel mensen die je wel geloven en je eventueel zelfs ook echt kennen. Ik zou zeggen richt daar je energie op en laat die anderen maar lullen, want die weten niet beter.

Ik vind je iig een topwijf

Succes verder en we gaan je missen

groetjes,
-------------------------------------------------------------------------------------------

Pssst
Hehe ik moet zeggen dat je wel iedereen echt mooi hebt laten merken wat je ervan denkt met name Darky die is idd schijnheilig.

Maar goed het blijven md mensen die op elkaar af moeten reageren, soms wat erger en soms extreem maar goed eigenlijk moet je er niets van aantrekken.

Anyways hooi!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey,

vind het goed van je dat je blijft!
Het is ten slotte gewoon een dagboek, waar je in wilt schijven wat je wilt.
Het is misschien makkelijker gezegt dan gedaan, maar trek je niets van die onbenullen aan.
En als je naar de namen kijkt en wat ze schrijven en al helemaal wat voor foto's ze erop plakken vraag je je af wie nou werkelijk de aandachtshoeren zijn.

Voor de rest, hoop voor je dat al dat geëtter met je lichaam eens voorbij mag zijn, en vooral..

Schrijf ze vrolijkOK!

liefs

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

He Borderline,

Goed dat je blijft. Dapper besluit en ik sta er volledig achter. Ookal ken je me niet, ik lees al je verhalen en vind het naar dat het allemaal zo gelopen is in je leven en nu weer op mydiary. Maar heel sterk dat je blijft.

Ik herken veel in je verhalen, zonder verder teveel uit te wijden. Dankjewel voor het opschrijven ervan.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

heey
ik vind het goed dat je blijft
je moet voor jezelf schrijven en niet voor anderen doe ik ook
ik verwacht ook geen reacties op et geen ik schrijf en dat boeit me ook niet
gebruik het als een uitlaat klep voor mijn frustraties



----------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry dat ik zolang heb zitten twijfelen en mensen die wat aan mijn verhaal hadden moet teleurstellen. Een site waar zulke zieke geesten hun gang vrijuit mogen gaan ondersteun ik niet langer. Hopelijk begrijpen jullie dat. Ik laat dit alles staan, mocht mijn naam ooit weer opduiken of mensen die een tijdje niet meer op MD zijn geweest zich afvragen waarom ik weg ben kan iedereen mijn kant van het verhaal nog lezen.



08 aug 2011 - bewerkt op 08 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Borderline
Borderline, vrouw, 40 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende