Caro_Bones/Darky en de hele shitkliek Edit

Bijna heel MD bestaat uit kontkruipers ? Alweer een kennis van onze Stoko.
Als je je eigen geloofwaardigheid maar niet door de plee spoelt meid knipoog
Zij komt lekker geloofwaardig over met der titel waarin ze mij voor hoer uitmaakt knipoog Maar daar hoor ik jou niet over miepen. Over geloofwaardigheid gesproken.. Als kind van 3 jaar geneukt worden ?
Zo omschrijft iemand die misbruikt is dat toch niet ? Iemand die zelf als kind van 13 in de prostitutie is gedouwd uitschelden voor hoer ? Begint zij daar niet zelf mee ? En dat als je zelf als kind misbruikt bent ? Laat me niet lachen. Geloofwaardigheid is inderdaad door de plee gespoeld ! Zoiets doe je gewoonweg niet als je zelf sexueel misbruik hebt meegemaakt. Nee dan heet het ineens relativeren.

Misbruik gebruiken om begrip af te dwingen, hoe verzin je het ? Na alles wat er is gebeurd mij voor hoer gaan uitmaken, das normaal ? hedgehog heeft mij nooit zo genoemd ? Maar wie zegt dat ik het over haar had ? En met wat voor titel en verhaaltje komt zij nu aanzetten ?
Mensen door het slijk halen, hoor wie het zegt. Het valt toch op dat ook Hedgehog zich er direct weer mee komt bemoeien wanneer het mij betreft. Mij en negatief gedoe tegen mij ? 1 plus 1 is bij mij 2 maar je kunt ook in de ontkenningsfase blijven hangen. En je eigen shitgedrag proberen goed te praten, of nee begrip afdwingen zoals ze zelf zegt. Hedgehog, degene die notabene vaak als eerste staat te springen wanneer er weer eens een rel is ontstaan tegen iemand en als eerste diegene haar naam in de titel schrijft en er een verhaal aan wijt... Maar goed het enige wat ik zag was een plaatje en ik was al dat negatieve gedoe zo beu en dat plaatjesgedoe kende ik ook al. Geen zin in al dat kleinerende kinderachtige gedoe en dit zag ik daar dan ook direct voor aan en klikte het weg. En inderdaad stuurde ik een reactie met triest wijf. Enerzijds belachelijk proberen te maken dmv een plaatje en nu lees ik achteraf de tekst die er nog ergens bij stond. Ik kreeg zoveel shit ineens over me heen dat ik dat niet eens meer heb gezien. Dat krijg je als mensen je met opzet proberen te kwetsen. Dan vervolgens laat ik mijn bevindingen zien, dat het me opvalt dat het niet alleen bij mij, ook bij anderen vaak hetzelfde kliekje is dat erop duikt en word ik door de volgende voor hoer uitgemaakt. En dat bewijst genoeg want zulke dingen heb ik nooit over iemand gezegd. Of diegene op zijn zwakke punten geprobeerd te pakken. Behalve als je over de prostitutie begint. Dat vind ik behoorlijk laag en dan kan ik ook hard zijn. Blijkbaar zit deze site zo in elkaar en ik heb daar echt geen zin meer in. Ineens worden allerlei dingen erbij betrokken. Ineens is mijn geloofwaardigheid weg. Wat willen ze nou ? Dat ik alle afspraken in het ziekenhuis ga filmen als bewijs ? Dat ik alle dossiers online ga zetten ? Met foto's van het bed waarin ik ben verkracht aan toe ?

Feather__ schreef op vrijdag 5 augustus 2011 om 01:32 deze reactie:
Ik lees haar verhalen al een tijdje niet meer. Mede omdat zij inderdaad denkt dat zij het ergste leven heeft en dat wel erg graag wil delen met iedereen.
En ik snap het wel hoor, maaarr chillexx meisje! (met neger accent, hihi.)verliefd

Wat maakt zij zichzelf belachelijk. Kreeg gisteren nog een reactie van haar op mijn verhaal wat ze dus duidelijk wel had gelezen.
En mensen weten tegenwoordig ook al wat ik waar over denk ? Anderen willen graag hun foto's in corsetten e.d. delen. Day 1 day 2 day 3.... Over lol gesproken. Heeft iemand mij ooit horen zeggen dat ik het ergste leven heb ? En waarom deel ik het zo graag ? Jaloers ? Zo komt het wel over.

Nu beginnen mensen weer dat ik bang was gevonden te worden door mijn ex. Dat is helemaal niet zo, de laatste die ik hier zou verwachten was hij. Soms kun je je vergissen. Ik dacht dat hij van heel internet verdwenen was. En nu weer argumenten wat ik eerst schreef en daarna is echt bullshit. Heb helemaal niets prive gezet. Alles zette ik om de zoveel tijd op LL. Zodat als iemand me toch zou herkennen ze niet alles konden gaan lezen. En daarbij, mensen kunnen veranderen.

En ja och Darky de schijnheil. Als er iets negatiefs te melden valt over mij dan doet ze daar graag aan mee.
Darky schreef op vrijdag 5 augustus 2011 om 02:09 deze reactie:
"Oh nee, ik heb zoveel meegemaakt" "Nee, wat ik heb mee gemaakt is echt erger dan wat iemand anders ooit mee gemaakt heeft" MISSCHIEN HEBBEN ANDEREN HET WEL VEEL SLECHTER DAN JOU OEN.
En als je zo zielig bent dan zet je niet alles openbaar, zeker niet als je bang bent dat je ex je vind. tuthola.

Ik heb nooit gezegd dat wat ik meegemaakt erger is dan dat van een ander. Wat loopt dat wijf zomaar dingen te verzinnen ? Bang dat mijn ex me vind terwijl hij de laatste was die ik op een site als dees verwachte ?

Nog geen week terug was ik degene die via MD geld op probeerde te halen voor de hongersnood in Afrika. Waar Darky gelijk een negatieve reactie plaatste terwijl mijn bedoeling was mensen mijn part een klein bedrag te laten doneren, alle beetjes helpen. Sommigen flikker ik idd direct op de negeer. Maar die vinden het dan nodig om daar met elkaar over te gaan klagen en allerlei belachelijke verhaaltjes rond te gaan strooien om maar weer een reactie van mijn kant uit te lokken en de boel verder op de stoken knipoog En ja ga zelf naar Afrika. Kom op heel NL we moeten met z'n allen naar Afrika. Ben ik nu echt zo dom nahnah Beledigende pb ? Ik ben hier degene die ineens een kliek over der heen krijgt en voor van alles word uitgemaakt. Omdat ik juist geen discussies in het openbaar wou gaan voeren maar wel een antwoord wou geven op de vreemde berichten die ineens binnenkwamen. Mensen die mij voor van alles uitmaken wat gewoon grote bullshit is gooi ik idd op de negeer, daarvoor ben ik niet hier. Jij zegt je dingetje, ik zeg m'n dingetje aan jou en verder zoeken jullie het maar lekker uit met z'n allen. Dat is nu blijkbaar juist wat sommigen leuk vinden om dan in het openbaar te gaan discusseren. Ow ja ze heeft mij ook geblockt en mij ook. Deal with it... Mensen die ergens mee aankomen wat daadwerkelijk klopt, oke maar al die zelfverzonnen onzin, sja waarom reageer ik daar nog op denk ik nu bij mezelf.

Een normale omgang gaat niet meer lukken nadat ik door een aantal mensen voor hoer ben uitgemaakt. Die hebben het voorgoed "verneukt" bij mij. Dat vind ik het laagste van het laagste.

En als een ander iets overkomt dan is het zo erg. Als mij het overkomt dan ben je een hoer. Een aansteller. Een aandachttrekker.

Ik maak me zorgen over een aantal mensen hier. En ik vind het moeilijk die los te moeten laten. Zomaar weg te gaan. Maar wat er nu weer is gebeurd, dit is niet goed voor mij. Al die pijn die ik heb en heb gehad en dan zulke dingen moeten lezen. Nee. Ik pass daarvoor.

Dus mensen, jullie hebben je doel bereikt.
Borderline zal jullie niet meer lastig vallen met haar zielige verhaaltjes over haar kutleven.

Zo word je als kind misbruikt, meerdere malen verkracht, in de prostitutie geflikkerd, verslaafd gemaakt aan de heroïne, opgesloten in internaten, daarna weer terug de prostitutie ingeholpen, opgesloten en verkracht en zo eindig je uiteindelijk zwaar getraumatiseerd in een kutdorp met mensen die je erop aankijken, word je continu lastig gevallen, vernederd, bang gemaakt, trappen ze even je deur in, de politie die niets doet, kom je erachter dat de arts vreest dat je chronische leukemie hebt in plaats van reuma en ontdek je iets in je borst wat niet goed voelt maar ze je mee door laten lopen en dan komen mensen mij vertellen dat er mensen zijn die het nog veel slechter hebben. Dat ik een aansteller ben. De boel aan elkaar lieg. In je eigen dagboek niet open mogen zijn over je gevoel zonder belachelijk gemaakt te worden. En dat enkel en alleen omdat je dat gezeik en gezeur met bepaalde mensen die allemaal weer vriendjes van elkaar zijn en elke keer met z'n allen op 1 persoon duiken beu bent en nadat ze er voor de zoveelste keer hele verhalen aan wijden waarin ze je met z'n allen proberen belachelijk te maken en een keer terugslaat laten ze het niveau nog een tandje zakken door met hoer aan te komen ? Zo makkelijk ?

De naam van mijn site kan ik niet meer geven, vertrouw niemand meer.
Sorry.
Ik wens alle lieverds hier het allerbeste en pas op jezelf.
Gezien de manier waarop er over me word gesproken voel ik me genoodzaakt mijn kant van het verhaal te laten staan. Jammer want ik wil mijn account het liefst zo snel mogelijk verwijderen. Weg uit deze belachelijke situatie met die paar rotte appels die het voor anderen verkloten. Kan die berichten van die lui gewoon niet meer zien. Hun namen niet meer. Alleen dat maakt me al misselijk. En nu dat Caro beweerd dat ik heel MD tegen me heb is mijn volglijst ineens weer langer geworden. En eerlijk gezegd staan er meer mensen op mijn volglijst dan die nu lopen te kloten. He, ga ik toch weer twijfelen engel Ow nee, dat mag ik niet zeggen, dan krijg ik direct weer een heel leger over me heen...
verliefd
05 aug 2011 - bewerkt op 05 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Borderline
Borderline, vrouw, 40 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende